18 Haziran 2013 Salı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ AHMETLİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ


Manisa Ahmetli, 17 Haziran 2013


         Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksek Okulu “Mezuniyet Töreni”Ahmetli İlçe Stadyumunda yapıldı.

         Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksek Okulu “Mezuniyet Töreni” Ahmetli İlçe Stadyumunda kalabalık öğrenci velileri ve misafirlerin katılımıyla yapıldı.

            Ahmetli Meslek Yüksek Okulu 2012-2013 Öğretim Yılı 18.Dönem Mezuniyet Törenine Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Özkaya, Ev Sahibi Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kırlı, Garnizon Komutanı J. Kd. Bçvş. Halit Duman, Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Milli Eğitim Müdürü Gündüz Atbaş, AKP İlçe Başkanı Faik Özkan, MHP İlçe Başkanı Orhan Karabina, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş, Çevre Yüksek Okul Müdürleri, Öğretim Üyeleri, Kalabalık  sayıda Öğrenci ve Öğrenci Velileri ile misafirlerin katılımlarıyla yapıldı.

            Tören, bölümler halinde protokol önünden öğrencilerin geçişiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının söylenmesinden sonra açılış konuşması yapan okul müdürü Yr.Doç.Dr.Mustafa Kırlı, Ahmetli Meslek Yüksek Okulu’nun kuruluşundan bu yana  gelişiminden bahisle Ahmetli Meslek Yüksek Okulu’nun Ahmetli’ye büyük canlılık kazandırdığını, 1693 öğrencisiyle de ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek; hizmeti geçen herkese teşekkür etti. Okul Müdürü Kırlı, Mezun olan 513 öğrenciye de bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erdoğan Özkaya da Celal Bayar Üniversitesinin her geçen gün kalite ve fiziki yapısının geliştiğini belirtti. Son olarak konuşan Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Ahmetli Meslek Yüksek Okulu’nun bu duruma gelmesinde büyük katkıları olan şimdiye kadar görev yapan belediye başkanlarına, Ahmetlili Hayırsever İşadamı Aydın Çıkıkçı’ya, Okul Müdürü Mustafa Kırlı’ya teşekkür etti.

            Mezuniyet Töreni’ne dereceye giren öğrencilerin plaket ve hediyelerinin verilmesiyle devam edildi. Okulu 3.lükle bitiren 1988 Bulgaristan Doğumlu Aylin Güler’in plaket ve hediyelerini Okul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mustafa Kırlı, okulu 2.likle bitiren 1993 Soma doğumlu Ramazan Deniz’in plaket ve hediyelerini Belediye Başkanı Ahmet Alhan, okulu 1.likle bitiren 1990 Bornova doğumlu Emre Yıldız’a plaket ve hediyelerini Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erdoğan Özkaya tarafından verildi. Öğretim yılı boyunca çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere hediyeleri ve başarı belgeleri verildi. Öğrencilerin mezuniyet belgeleri gruplar halinde protokol üyeleri ve öğretim üyeleri tarafından verildi. Tören Alanı, ödül töreninde öğrenci velilerinin duygulu anlarına şahit oldu.

            Proğramın ilerleyen bölümlerinde öğrencilerin hazırladığı müzik proğramı hem öğrencilerin hem de öğrenci velilerinin coşkulu bir akşam geçirmelerini sağladı. Gecenin sonunda müthiş bir havai fişek gösterileriyle beraber öğrencilerin hep birlikte kepleri havaya atmaları da geceyi mutlu finale götürdü. Bu mutlu sonla biten gece,  öğrencilerin duygusal vedalaşmaları ile son buldu.

            Hayatlarının iki yılını ilçemiz Ahmetli’de geçirerek mezun olan Ahmetli Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerine “Ahmetli Gündem”ailesi olarak; bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.