19 Haziran 2013 Çarşamba

ÇEKİN ELİNİZİ BAYRAĞIMDAN..



KÖŞE YAZILARI / 2013-06-18 10:59:55

Neo-con'lar..
Amerika'daki "Yeni Muhafazakarlar.."
Türkiye'de çok yakın dostları var.. Cüneyt Zapsu gibi, Egemen Bağış gibi..
Başbakan Erdoğan'la ise daha Pınarhisar Cezaevi'ne girmeden önce tanışıyorlar..
Hemen hepsi Musevi..
Başbakan ile tanıştıkları 1997 yılında "AMPÜL" yanmış kafalarında; "İŞTE TÜRKİYE'DE GELECEĞİN LİDERİ" demişler.. Ben demiyorum, bizzat kendi sözleridir..
Öylesine büyük bir Türkiye sevdaları (!) var ki, böyle dost varken, düşmana ihtiyaç kalmaz..
Türkiye'de "ASKERİ VESAYETİ" onlar dert etti.. Kendi ülkelerindeki PENTAGON ağırlığı vesayet değil, sistemin gereğiydi ama..
Yıllarca Irak'taki Kürt'leri dert etmişler, ne hikmetse Ak Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'deki Kürt kökenlileri dert ettiler.. Bunu da ben demiyorum, "Kürt Sorunu" adlı ortak çalışmalarında kendileri anlatıyor..
Uluslararası finans çevreleriyle birlikte, 2001 krizini adım adım üretirken "HASTA ADAM" dedikleri Türkiye için, çok değil 1 yıl sonra, Adalet ve Kalkınma Partisi iktidara gelince, "GELECEĞİN YILDIZI" tarifini yaptılar..
"AÇILIM"a Altan Tan'dan daha fazla destek verdiler.. Zira kendi projeleriydi..
"SÜREÇ" konusunda Gülten Kışanak'tan daha heyecanlıydılar.. Zira kendi projeleriydi..
Hakkı da teslim etmek lazım arada, Türkiye'nin "JEO-POLİTİĞİ"ni maalesef bizlerden daha iyi analiz edip, hizmetle mükellef oldukları çevrelerin menfaatine göre atılması gereken her adımı attırdılar Erdoğan hükümetine..
Bayrak alerjisi de onların aklının ürünüydü, milli bayramlardaki törenlerin sınırlandırılması da.. Ortadoğu'da ve İslam coğrafyasında son yıllarda yaşanan tüm katliam ve hareketlerin mimarları da onlardı..
Oslo görüşmelerinden önce PKK'ya "MÜZAKERE YÖNTEMLERİ" eğitimi verilmesini önerdiler ABD Dışişleri Bakanlığı'na.. Müzakere yapılacağından, müzakereyi yapacak Türk hükümeti ve Başbakanı'nın bile haberi yoktu daha..:)
Amerika'da ikamet eden ve davetlere rağmen "Henüz şartlar uygun değil" gerekçesiyle Türkiye'ye dönmeyen bir mühim kişinin Amerika'daki oturma izninde de onların kefaleti var..
Türk Silahlı Kuvvetleri üzerinde oynanan oyunda ve dizaynda da onların aklı var..
Ortadoğu'nun Müslüman olup da parasını Yahudi sermaye gruplarına işleten büyük zenginlerinin "SICAK PARASINI" Erdoğan hükümeti döneminde Türkiye'ye yönlendiren de onlardı.. Bir nevi Cari Açığımızı da onlar "SÜRDÜRÜLEBİLİR" kıldı, sağolsunlar..
Graham FULLER var aralarında, Bernard Lewis, Richard Perle (karanlıklar prensi) Paul Wolfowitz, Morton Abramowitz ve Henri Barkey' de var.. İsimlere dikkat, Refah Partisi'nin gitmesi gerektiği sonucuna varılan Washington toplantısının aktörleri.. Sadece Refah Partisi'nin gitmesi değil, oradan kopacaklarla Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kurulması gerektiğini düşünenler.. Hayat tesadüflerle dolu.. Bu toplantı yapılmadan önce tanışıyorlardı, Cüneyt Zapsu ve Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu'nun o dönemki başkanı Egemen Bağış ile.. Ve onlar aracılığıyla da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la..
Dostluk eski anlayacağınız..
Başbakan sık sık tekrarlıyor ya bir şarkının nakaratını;
BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA.. BERABER ISLANDIK, YAĞAN YAĞMURDA.. ŞİMDİ İNLEDİĞİK TÜM ŞARKILARDA.. BANA HERŞEY SİZİ HATIRLATIYOR..
Miting meydanlarında Başbakan'dan bu sözleri dinleyenler,oradaki "SİZİ" vurgusunu kendilerine sanıyorlar ya, ben yemem, o vurgu, eski dostlara, neo-con'lara..:)
Gerçekten beraber yürüdüler bu yollarda.. 11 yıldır değil hem de 16 yıldır.. Her şeyi beraber yaptılar.. Bugün "BU MEMLEKETİ SEVENLERİ ÇİLEDEN ÇIKARAN" ne iş varsa, altında bu neo-con'larla birlikte imzası var hükümetin..
İnternetten girip bakın, ne kadar hükümet sözcüsü gazete varsa, ne kadar hükümet sözcüsü laf ebesi varsa, bakın arşive, bu BARKEY'İN, bu FULLER'in, bu Wolfowitz'in, bu Abramowitz'in, bu Perle'ün sözlerini göreceksiniz manşetlerde.. İlk "AKİL"leri bunlardı, bunların..
Bu isimler yani Neo-con'lar konuştu mu, kanundu alim Allah.. Ne kadar dostlardı, ne kadar bilge.. Ahmet Altan da onlardan alıntı yapıyordu Nagehan Alçı da.. Rasim Ozan da onlardan alıntı yapıyordu Mehmet Metiner de.. Şamil Tayyar da onların sözlerinden ilham alıyordu, Abdülkadir Selvi de..
Abdülkadir Selvi dedim de aklıma geldi;
Bu arkadaşın köşe yazdığı Yeni Şafak Gazetesi'nin son bir haftalık manşetlerine bir göz atar mısınız?
Meğer bu Neo-con'lar, ne kaka adamlarmış..
Meğer bu Neo-con'lar, Türkiye'nin altını oymak için çabalayan bir ALÇAKLAR güruhuymuş..
Doğru.. Türkiye'nin NAMUSLU insanları 11 yıldır bu çığlığı atarken, siz BU ALÇAKLARIN aklına yatıyordunuz..
BAYRAK yasakladığınız günlerden, EVLERİNİZE TÜRK BAYRAĞI ASIN çağrısına gelmenizin nedeni de bu işte..
BAYRAK aşkınızdan değil, sizi ona yabancılaştıran akıl hocalarınız size kazık atmaya başladığı için..
Dün o nedenle kirlettiniz BAYRAĞIMI, bugün yine kişisel ve çirkin hesabınızla kirletmeye kalkıyorsunuz..
Çekin elinizi bayrağımdan ve ülkemden..
Dokunmayın, gölge etmeyin ona..
Başka talebim yoktur "TARİH BEY.."