25 Haziran 2013 Salı

MHP Manisa'da İstişare Toplantısı Yapıldı



ÜLKÜCÜ HABER-MHP Manisa il başkanlığı yaklaşan yerel seçimler dolayısı ile çalışmalarına hız verdi,yapılan iştişare toplantısında il başkanı Tamer Akkal bir konuşma yaptı

25 Haziran 2013 Salı 06:37

Değerli hemşerilerim, kıymetli basın mensupları;

30 Mart 2014 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine bildiğiniz gibi yaklaşık 9 ay gibi kısa bir zaman kalmıştır. Yoksulluk, yolsuzluk ve yasakları kaldıracağız sloganları ile iktidara gelen AKP iktidarı güzel ülkemizi 11 yıldan bu yana lime lime ederek her alanda yıkıma sebep olmuştur.

AKP,  dünyanın en pahalı benzin ve mazotunu kullanarak, emekli ve memur maaşlarını kaşıkla verip kepçeyle geri alarak, tarımsal girdileri fahiş biçimde arttırıp çiftçimizin ürünü tarlada bırakarak, milli eğitim ve sınav sistemini yapboz tahtasına çevirip geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin ve tabiî ki ailelerinin hayallerini karartarak, eli kanlı terör örgütüyle pazarlık yaparak milli birliğimize ve 1000 yıllık kardeşliğimize kast ederek cumhuriyet tarihinin en kötü ve en tahripkâr hükümeti olmayı başarmıştır.

Sayın Başbakan dengesini öylesine kaybetmiştir ki, daha dün ayaklar altına aldığı Milliyetçilikten medet umar hale gelmiştir. Tıpkı  2023 Lider Ülke Türkiye projesini bizden aşırdıkları gibi aylar öncesinden kararlaştırılan 9 ilimizde partimizin düzenleyeceği Milli Değerleri Koru ve Yaşat mitinglerimizi de aşırarak bizi taklit etmeye devam etmektedir. AKP Ankara Mitinginde şanlı ve şerefli üç Hilalli bayrağımızı kirli emellerine alet etmeye kalkışmıştır. Fakat oyunları suya düşmüştür. O üç hilalli kutsal bayrak asla ve asla eli kanlı terör örgütüyle pazarlık masasına oturup pazarlık yapanların yanında olmaz,  olamaz ve olmayacaktır da.
Bu şark kurnazlığıdır. Türk milleti ve Türk Milliyetçileri bu kirli tezgâha gelmeyecektir. Elbette ki, milliyetçilik sadece bir zümrenin tekelinde olamaz. Fakat şunun iyi bilinmesi gerekmektedir ki, rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de söylediği gibi; “Ülkücülük sadece Milliyetçi Hareket Partisinde olur”.
Ülkücülük Milliyetçi Hareket Partisinin özüdür, temelidir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Geçmişte ki tıpkı bu dava uğruna can veren şehitlerimiz gibi bugün bizler, yarın da gelecek nesillerimiz bu kutlu davaya canımız ve kanımız pahasına sahip çıkacağız.

Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli basın mensupları,

Artık mızrak çuvala sığmamaktadır. AKP hükümeti çatır çatır  çatırdamaktadır. Başbakan ayrı makamdan Bülent Arınç ve Cumhurbaşkanı ayrı makamdan çalmaktadırlar. Sayın Cumhurbaşkanı “İmaj yapmak için 10 sene uğraşırsınız ama onu bir haftada yıkarsınız” diyerek bu fikir ayrılığının sinyalini de vermiştir. Hatta ve hatta Pensilvanyadan bile gururlanma padişahım senden büyük Allah var sözleri kulağımıza gelmektedir. AKP döneminde Genelkurmay Başkanı olarak atananlar bile bugün terörist yaftasıyla maalesef yargılanmaktadır. Şanlı ordumuzun kurmay kadrosu içeri tıkılmıştır.
50 - 60 kişilik bir grupla başlayan fakat ne hikmetse AKP zihniyetinin kendi iç dünyalarının dışa vurumu olarak tecelli eden aşırı güç ve şiddet kullanılmasıyla Gezi Parkı olayları birden alevlendirilmiştir. AKP Hükümeti Oslo görüşmeleriyle başlayan, Habur rezaletiyle devam eden ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin onur ve şerefini ayaklar altına alıp İmralıda yatan bebek katiliyle yaptığı görüşmeler sonucunda bir batağa saplanmıştır. Türk Milleti derinden yara almış, birlik ve beraberliğimiz dinamitlenmiştir.

Bu anlamda hükümet meşruiyetini kaybetmiş durumdadır. Bize göre ülkemizin yıllardır içine düştüğü kaostan çıkarılmasının tek çaresi 2014 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri ile birlikte 2015 yılında yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinin de erkene alınarak birlikte yapılmasıdır.

·                                 Erken genel seçim, Sayın Başbakanın dengesini ve mantığını kaybettiği bu günlerde kendisine gelme fırsatıdır.
·                                 Erken genel seçim, devlet kurumlarının Türk Milletiyle kaynaşma ve birleşme fırsatıdır.
·                                 Erken genel seçim, Türk Milletinin moral ve motivasyonunun yeniden sağlanma şeklidir.
Kısacası  erken genel seçim sıkışan ve can çekişen demokrasimizin çıkış yoludur.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli de bu önemli konuda 44 yıllık geleneğimiz gereği çok önemli ve doğru tespitler yaparak ülke gündemini ve çözüm önerilerini ifade etmektedir. Liderimizin ilkeli, kararlı ve akılcı siyaset anlayışıyla birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukumuzu zedelemek için oynanan oyunlar boşa çıkarılmış, Ülkücü ve milliyetçi Türk gençliği sokaklardan, çatışma ortamından uzak tutan sorumlu bir siyaset ve lider anlayışı tescillemiştir. Böyle bir Genel Başkanımız olduğu için kendisiyle gurur duyuyor, yolunun yolu sözünün her daim takipçisi olduğumuzu ifade ediyoruz.



Kıymetli ülküdaşlarım, değerli basın mensupları,

Konuşmamın başında da ifade ettiğim gibi 30 Mart 2014 Mahalli İdareler yerel seçimlerine 9 ay gibi kısa bir süre kalmıştır. Göreve geldiğimiz günden beri İl başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı,  İl Kadın Kolları, İl Ocak Başkanlığı, Manisa Belediyesi, Ülkücü İşçiler Derneği, Kamu sen ve diğer tüm ülküdaşlarımızla birlik-beraberlik ruhu içerisinde programlı ve çok yoğun bir çalışma temposu sergiledik. Rabbimize şükürler olsun ki, geçen zaman içerisinde Manisa Halkı partimize yüksek teveccüh gösterdi. Tabi ki, bu durum bizi asla rehavete sokmayacaktır. Daha fazla hizmet için daha fazla çalışmamızın gerektiğinin farkındayız.

  Çok şükür ki, AKP de olduğu gibi biz de ben başkan olacağım hastalığı yok. Bir bakıyorsunuz bugün itibariyle Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için kimlerin isimleri ortada dolaşıyor. Genel Başkan Yardımcısı mı ararsın, kendini nereye koyacağını şaşıran milletvekili mi ararsın, mevcut ilçe belediye başkanı mı arasın, İl Genel Meclisi Başkanı mı arasın, devşirme mühendis mi ararsın, eski vekil mi ararsın..Var da var.

Ama kimse kusura bakmasın! Alayınız toplanıp da gelseniz bile bu Büyükşehir ve 17 ilçe belediye başkanlığı tıpkı 2009 olduğu gibi Bülent Arınc’a rağmen Hüseyin Tanrıverdi’ye rağmen, Tayip Erdoğan’a rağmen Milliyetçi Hareket Partisinin yönetiminde olacaktır.

Konuşmama son verirken değerli heyetinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyor. Katılımlarınızla dosta güven düşmana korku verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah’a emanet olun.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE….


Kaynak:http://www.ulkucuhaber.com/haber/iller/mhp-manisada-istisare-tpolantisi-yapildi/9272.html