14 Temmuz 2013 Pazar

AHMETLİ M.H.P TEŞKİLATINDAN AHMETLİ’NİN EN UZAK KÖYLERİNDEN MANDALLI KÖYÜNE ZİYARET




         Ramazan Ayında köy ziyaretlerine devam eden Ahmetli M.H.P Teşkilatı, Ahmetli’ye 19 Km mesafede bulunan ve Ahmetli’nin en uzak köylerden olan Mandallı Köyünü ziyaret etti.

         Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Teşkilatının Mandallı Köyü ziyaretinde İlçe Başkanı Orhan Karabina’nın yanı sıra Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Başkan yardımcısı Kemal Yurttaş, Yönetim Kurulu Üyesi Raif Öz, Eski İlçe Başkanlarından Mustafa Ceylan, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir ve Ülkü Ocakları yöneticilerinden Mustafa Kayın da hazır bulundular.

         M.H.P İlçe Teşkilatının geçen akşam Mandallı Köyüne yaptığı ziyarette, “Teravi Namazı”ndan sonra Mandallı Köy Muhtarı Mehmet Uysal ve kalabalık köylü vatandaşların ev sahipliğini yaptığı köy kahvesindeki sohbet toplantısı samimi bir hava içinde geçti. Mandallı Muhtarı Mehmet Uysal ve Mandallılı  vatandaşlar Ahmetli M.H.P İlçe Teşkilatının köylerini ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Ahmetli M.H.P Heyeti de gösterdikleri misafirperverlikten dolayı köy muhtarı ve vatandaşlara teşekkür ederek; vedalaştılar.