5 Temmuz 2013 Cuma

Manisa’da; Hafsa Sultan Mahallesi’nde Cuma Namazı




            MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Hafsa Sultan Mahallesi’ni ziyaret etti. Fatih Sultan Mehmet Camii’nde devam eden çevre düzenleme çalışmaları ile asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün, çocukları da top ve harçlıkla sevindirdi.
            Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Hafsa Sultan Mahallesi ziyaretine TBMM 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Belediye Meclis Üyeleri Sezai Gürcan, Hüseyin Köroğlu, birim müdürleri, Manisa Barosu Başkanı Avukat Zeynel Balkız, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, Manisa Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği Başkanı Ali Gülfidan, Ünlü Bestekar Amir Ateş, Hafsa Sultan Mahallesi Muhtarı Bektaş Kılınç ve mahalle sakinleri eşlik etti. Fatih Sultan Mehmet Camii’nde Manisa Belediyesi’nce devam eden çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün’e cami cemaati teşekkür etti.
Tuvalet ve şadırvan da yenilendi
            Cami ile ilgili bütün taleplerinin yerine getirildiğini belirten cami cemaati, düzenlemeden duydukları memnuniyetleri ifade etti. Caminin modern hale getirilen şadırvan ve tuvaletlerinde de incelemelerde bulunan Başkan Ergün, duvarı yenilenen caminin kısa sürede ferforje demirlerinin de takılacağını söyledi. Mahallede asfalt eksiği bulunan bölgelerde başlatılan asfaltlama çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Ergün, çalışmaların ardından mahallenin rahat bir nefes alacağını ifade etti. Daha sonra mahalle kıraathanesinde çay molası veren Başkan Ergün, burada vatandaşların sorunlarını dinledi.










Kaynak: http://www.manisa.bel.tr/icerik/27/5374/hafsa-sultan-mahallesinde- cuma-namazi.aspx