24 Temmuz 2013 Çarşamba

KARGIN KÖYÜNDE M.H.P’LİLERE BÜYÜK İLGİ





            İlçe merkezine 14 Km mesafede, 751 Nüfuslu, Ahmetli’nin ikinci büyük köyü olan Kargın köyünde; köylerini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Teşkilatı büyük ilgi gördü.

            Ramazan ayı nedeniyle köy ziyaretlerine devam eden Ahmetli M.H.P Teşkilatı son olarak geçen akşam Kargın Köyünü ziyaret etti. Köylüler tarafından ilgiyle karşılanan M.H.P heyeti Kargın Camiinde “Teravih Namazı”nı eda ettikten sonra köy kahvesindeki vatandaşlarla sohbet etti.

            M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, beraberlerindeki M.H.P heyetindeki İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Feridun Şen ve Raif Öz’ü, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir’i, M.H.P Eski İlçe Başkanlarından Mustafa Ceylan’ı, Ülkü Ocaklarından Yasin Şentürk, Mustafa Özbek, ve Mustafa Kayın’ı, son olarak da Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’i köylülere tanıttı.

            İlçe başkanı Orhan Karabina, genel siyasi konular ve ülkemizin karşı karşıya kaldığı tehlikelerle ilgili bir konuşma yaptı. Mahalli seçimlere konu gelince sözü belediye başkanı Adayı Ömer Zengin’e bıraktı. Ömer Zengin, Kargınlı vatandaşlara neden aday olduğu konusunda bir konuşma yaptı. 2009 Yılında aday olduğunu, vatandaşların iktidar partisinden bir belediye başkanının daha iyi hizmet yapabileceği düşüncesiyle mevcut belediye başkanına yetki verdiğini belirterek; herhalde iktidar avantajının iyi değerlendirilmediği görülmüş olacak ki vatandaşlar tarafından adaylığı konusunda yoğun istek üzerine aday olduğunu belirtti. 2014 Martında yapılacak seçimlerde geçen dönem ikinciliğe layık gören vatandaşlardan bu sefer yetki istediğini, hep birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesinin de desteğiyle Ahmetli’yi ayağa kaldırmak istediklerini belirterek her şeyin hayırlısı olsun dedi.

            Çok samimi geçen sohbet sırasında bir vatandaşın kendi imkanlarıyla açtıkları sondajlara sayaç takılmak istenmesini büyük haksızlık olduğunu, buna izin vermeyeceklerini, bunun hesabını da seçimlerde soracaklarını belirtti.

            Sohbette saatlerin ilerlemesi üzerine M.H.P Heyeti izin isteyerek köyden iyi intibalarla ayrıldılar.