27 Temmuz 2013 Cumartesi

MANİSA BELEDİYESİ’DEN AHMETLİ KÖYLERİNE HİZMET




            Manisa Belediyesinden Ahmetli’nin 17 Köyünün camilerine toplam 40 Adet “Bank” yardımı ve 7 Köye de “Otobüs Durağı” monte ederek; köylerin hizmetine sundu.

            Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Teşkilatının Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaretlerinde, Ahmetli köy muhtarlarının isteklerini ilettiler. Bu kapsamda Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk etapta Ahmetli’nin 17 köyünün camisinde kullanılmak üzere elamanlarını da göndererek, tek tek de yerleştirerek; 40 Adet Bankı cami cemaatlarının hizmetine sundu.  Hemen ardından talep edilen 2 Adet Gökkaya Beldesine, 1’er adet Karaköy, Seydiköy, Alahıdır, Yaraşlı ve Dereköy Köyleri olmak üzere toplam 7 adet “Otobüs Durağı” nı gösterilen yerlere monte ederek vatandaşın hizmetine sundu.

            Konuyla ilgili “Ahmetli Gündeme” bir açıklama yapan Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, başta Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere Fen İşleri Müdürü ve Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, Ulaşım Hizmetleri Müdürü ve Başkan Yardımcısı Mümin Deniz’e ilçemiz Ahmetli adına şükranlarımı sunuyorum. Bank ve Otobüs Durakları köylerimiz için çok makbule geçmiştir. Dedi.

            Daha sonra söz alan Gökkaya Belediye Başkanı İbrahim Kara, “Manisa Belediye Başkanımız Cengiz Ergün;

“MANİSA DEĞİŞİYOR”
Çünkü Manisalı
En İyisini Hak ediyor!

            Sloganıyla sadece Manisa merkeze değil, Tüm Manisa’ya, İlçe ve köylere hizmet ederek; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olmayı layıkıyla hak ediyor. Bu anlamda beldemize ve köylerimize Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün armağanı olan bank ve otobüs durakları için canı gönülden teşekkür ediyor, Cenab-ı Allah yollarını açık etsin diyorum!” Dedi.
            Seydiköy Muhtarı Nasuh Yılmaz da, köyümüz vatandaşları özellikle kışın otobüs beklerken bir hayli sıkıntı çekmekteydi. Otobüs duraklarının düşünülmüş olması çok güzel oldu. Bu hizmetlerinden dolayı Manisa Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Dedi. Diğer köy muhtarları da ilçemiz ve köyleri adına ayrı ayrı teşekkür ettiler.