20 Temmuz 2013 Cumartesi

Ahmetli M.H.P’lilerden Ramazanda Karaköy Ziyareti


 

        Mübarek Ramazan Ayında köy ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Teşkilatı bu akşam da Karaköy Köyünü ziyaret ettiler.

 

       Ahmetli M.H.P Heyetinin Karaköy ziyaretinde; Karaköy Camiinde teravih namazını eda etmelerinden sonra Karaköy Köyü Muhtarı Abdullah Adıgüzel’in ev sahipliğinde köy kahvesinde köylülerle sohbet edildi.

 

       İlçe Başkanı Orhan Karabina, hayırlı ramazanlar, hayırlı akşamlar dileklerinden sonra beraberindeki Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şengün, Ahmetli  Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir, Eski İlçe Başkanlarından Mustafa Ceylan, Ocak yönetiminden Yasin Şentürk ve Alperen Kayın’ı köylülere tanıttı. Sohbette Manisa Belediye Başkanının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ahmetli köylerine toplam 7 adet ‘durak’ ve köy camilerinde kullanılmak üzere 38 adet ‘Bank’ın kısa süre içinde teslim edileceğini,  bu ve benzeri hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

 

       Belediye başkan adayı Ömer Zengin de,  mahalli seçimler ile ilgili sohbetinde hayırlısı ile Ahmetli Belediye Başkanlığına aday olduğunu, mevcut belediye başkanından vatandaşın memnun olmamasından dolayı aday olduğunu belirterek; geçmişte sırasıyla her partiye yetki verildiğini bu sefer de gelin Ömer Zengin olarak şahsıma destek verin; Bizim aramızda herkese ama herkese yer var! Bizim kapımız herkese açık! Bizim sevgimiz herkese yetecektir. Bizim elimiz herkese yetecektir. Dedi. Devamında, iddia ediyoruz! Ahmetli’yi ayağa kaldıracağız! Sizinle birlikte, sizlerin desteğiyle ayağa kaldıracağız. Şimdiye kadar hangi partiye oy vermiş olursanız olunuz, birlik olalım ve Ahmetli’yi ayağa kaldıralım. Biz başaracağız, birlikte başaracağız, diyerek konuşmasını bitirdi.

 

       Ahmetli M.H.P’liler, beraberlerinde köy muhtarı ile birlikte diğer kahvede bulunan vatandaşlarla da görüştükten sonra ziyaretten duyulan memnuniyetle köy muhtarı ve Karaköylülere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek vedalaştılar.