18 Temmuz 2013 Perşembe

Manisa Belediye Başkanı Ergün, Ahmetli’den Konuk Ağırladı!




            MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, Ülkü Ocakları Ahmetli Başkanı Burak Bozdemir ve Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’i makamında ağırladı. Manisa Belediyesi hizmetlerinin Ahmetli’de yakından takip edilerek, beğeni topladığını belirten Karabina, ‘Amacımız Ahmetli’yi de Manisa gibi yapacak çalışmalar içerisine girmektir’ dedi.

       Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Karabina’ya Ülkü Ocakları Ahmetli Başkanı Burak Bozdemir ve Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin de eşlik etti. Kendilerini ağırladıkları için Başkan Ergün’e teşekkür eden Başkan Karabina, Ahmetli ve çevresinde yaptıkları çalışmalara yönelik bilgi verdi. Karabina, ‘Değerli Başkanım, uzun zamandır ziyaretinize gelmek istiyorduk, nasip Ramazan ayınaymış. Şuanda Ahmetli’de belediyeyi kazanacak en yakın parti olarak görülüyoruz. Bunun yanı sıra gerek Ahmetli’de gerekse yakın belde ve köylerimizde Manisa Belediyesi’nin hizmetleri yakından takip ediliyor. Büyük takdir gördüğünüzü belirtmek isterim. Büyükşehir kanunu kapsamında bizler de elimizden gelen bilgilendirmeyi yapıyoruz. Elbette gönlümüzden geçen Manisa ile Ahmetli’nin aynı olmasıdır” dedi. Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin de Manisa’yı ilçelerin Ankara’sı olarak gördüklerini belirterek, Manisa Belediyesi’nin çalışmalarının Ahmetli’de dikkatle takip edildiğini söyledi.

 Vatandaşımıza İyi Anlatmalıyız    

        Belediye Başkanı Cengiz Ergün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Manisa’nın büyükşehir olması ile birlikte ilçe ve beldelere gidecek olan hizmetlerin avantaja dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. Başkan Ergün, “Elbette büyükşehir konusunda umutsuz olmamak lazım. İnanıyorum ki çok daha büyük bütçelerle büyük projelerin hayata geçirilmesi anlamında avantaj sağlanacak. Tabii ki nüfus ölçeğinde biraz sıkıntılar yaşanacak olsa da büyük projelerin planlanmasında artısı olacaktır. Çünkü ufak beldelerin, ilçelerin çevre ile ilgili büyük yatırım yapma imkanları yoktu bugüne kadar. Bundan sonra bunları vatandaşa iyi anlatmamız lazım. Adaylarımızla, ilçe teşkilatlarımızla vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz” diye konuştu.

 


Kaynak: http://www.manisa.bel.tr/icerik/27/5424/baskan-ergun-ahmetliden-konuk-agirladi-.aspx