18 Temmuz 2013 Perşembe

RAMAZAN AYI NEDENİYLE GEÇTİĞİMİZ AKŞAM AHMETLİ M.H.P’LİLERİN DURAĞI SEYDİKÖY OLDU





         “Ramazan Ayı” nedeniyle köy ziyaretleri gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli Teşkilatının geçtiğimiz akşamki durağı bu kez de Seydiköy oldu.

            Ahmetli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Orhan Karabina, İkinci Başkan Kemal Yurttaş, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir, Eski İlçe Başkanlarından Mustafa Ceylan, Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin ve Ülkü Ocaklı gençlerin de iştirak ettiği M.H.P heyeti, Ahmetli İlçe Merkezine 7 Km mesafedeki Seydiköy ziyaret edildi.

            Seydiköy Camiinde teravih namazını eda eden M.H.P heyeti köy kahvesinde başta köy muhtarı Nasuh Yılmaz olmak üzere Seydiköylü vatandaşlarla sohbet ettiler. Sohbette son Cizre ve Lice olayları ile memleketin nereden nereye geldiği, Diyarbakır’da oluşturulan P.K.K Şehit mezarlığındaki görüntüler ve devletin kayıtsızlığı üzerinde duruldu. İlçe başkanı Orhan Karabina gittikleri köylerde elektrik borçları yüzünden sularının kesilme tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceklerine ilişkin endişe bulunduğunu gördüklerini, daha önce de benzer bir sorun yaşandığını, Akp’li bir vekilin o günkü sorunu elektrik borçları ödenmeden çözdüğünü, vatandaşın da buna güvenerek borçlarını ödemediklerinden sularının yeniden kesilme tehlikesi ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek; Elektrik Dağıtım Şirketinin satılması nedeniyle oluşan bu sorunun giderilmesi için siyasilerin çare bulmaları gerektiğini ifade etti.
           
             M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin de, geçen mahalli idareler seçimlerinde yukarısı ile aşağısı aynı olsun propagandasıyla oy verdikleri Ahmetli Belediyesinin yeterli hizmeti veremediğini, köylerin de hizmet alanına girmesiyle hiç hizmet yapılamayacağını belirterek; biz de geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olunuz, bu defa da bize oy vererek Manisa Büyükşehir ile aynı dili konuşmamıza katkı sağlayarak daha iyi hizmet verebileceğimize inanıyoruz. Takdir Ahmetlimizin ve siz değerli köylülerimizin olacaktır. Dedi.

            Ahmetli M.H.P Heyeti, Seydiköy Muhtarı Nasuh Yılmaz ve köylülere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek; hayırlı geceler dilekleriyle vedalaştılar.