16 Temmuz 2013 Salı

AHMETLİ MHP’DE BU AKŞAM DA DURAK CANBAZLI KÖYÜ




         Ahmetli Milliyetçi Hareket Partisinde Ramazan Ayında planlanan proğramlar münasebetiyle yapılan köy ziyaretlerinde bu akşamki durak Canbazlı köyü oldu.

         Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Orhan Karabina, İkinci Başkan Kemal Yurttaş, Yönetim Kurulu Üyesi Raif Öz, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir, Eski İlçe Başkanlarından Mustafa Ceylan, Ülkü Ocakları gençlerinden Alperen Kayın ve Ugur Şentürk ile Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’in iştirak ettiği M.H.P heyeti, Ahmetli İlçe Merkezine 18 Km mesafedeki Canbazlı Köyünde;  “Teravih Namazı”ndan sonra köy kahvesinde köylülerle sohbet etti.

         Ahmetli M.H.P İlçe Teşkilatının Canbazlı Köyü ziyaretinde başta köy muhtarı Nedim Bilgiç ve köylü vatandaşların ev sahipliğinde köy kahvehanesinde samimi bir hava içinde sohbet edildi. İlçe Başkanı Orhan Karabina, gündeme ilişkin yaptığı konuşmada; “2002 Yılında iktidara gelen Akp Hükümetinin 2002-2008 Yılları arası sıfır terörle teslim aldıkları ülkemizde PKK terör örgütünün büyük mesafe aldıkları yıllar olmuştur. 2008 Yılında PKK Terör Örgütüyle yaptıkları Oslo Görüşmeleri, 2009 Yılındaki Habur Rezaleti, Sözüm Ona Barış Süreci ve Açılım politikaları ile ülkemizi nereden nereye getirdikleri asla unutulmamalıdır.” dedi. “63 Aklıevvel adamların çözüm sürecine ilişkin raporları, PKK’nın istekleri ile aynen uyuşması ile  Türkiye’nin çözülmesi demek olduğu da Cizre ve Lice olayları da göstermiştir. Son PKK Şehitliğindeki eli otomatik silahlı teröristlerin görüntüsü de nereden nereye geldiğimizin göstergesi olmuştur. Son olarak ülkemizi uçurumun dibine getirme noktasına getiren Akp hükümetinden 2013 Yılının 30 Martında yapılacak Mahalli seçimler ile kurtuluşun başlangıcı olacaktır. Dedi.

          M.H.P Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin de mahalli idareler seçimlerine ilişkin olarak “mevcuttan memnun olunmasa gerek ki, partili-partisiz birçok vatandaştan aday olmamız konusunda destek geldiğini” belirterek; hayırlısı ile aday olduğunu söyledi. “İktidar desteği olmasına rağmen Ahmetli’nin  hizmet noktasında yeterli hizmeti alamadığı açıktır. Bizde bu sefer diyoruz ki! Hangi partiden olursanız olunuz. Geçmişte Ahmetli’de mevcut partilerin hepsine yetki verilmiştir. Bu sefer de bize yetki verin ki! İnancımız odur ki Ahmetli’yi ayağa kaldıralım.” Dedi.

         Ahmetli M.H.P heyeti ziyaretten gayet memnun olarak hayırlı geceler dilekleriyle köy muhtarı ve vatandaşlarla vedalaştılar.