22 Temmuz 2013 Pazartesi

HAYIRSEVER HÜSEYİN TEKİN’DEN ÖĞRENCİ YURDUNDA İFTAR




         Ahmetli İlçesinde manavlık yapan, eski Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanlarından Hüseyin Tekin, Ramazan dolayısıyla yakın akraba ve dostlarının katıldığı iftar yemeği düzenledi.

         Ahmetli Ulucami Ortaöğretim Erkek Öğrenci yurdunda verilen iftar yemeğine Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş, M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, M.H.P Eski İlçe Başkanlarından Mustafa Ceylan ve Yusuf Furan, M.H.P’li Belediye Meclisi Üyesi Necdet Koldanca, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir ve Ülkü Ocakları Yönetiminden Yasin Şentürk, Ahmetli Ulucami Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu Dernek Başkanı Mehmet Ertürk, Hüseyin Tekin’in yakın akraba ve dostları iştirak etti.  

            Geleneksel Türk Lezzetlerinin sunulduğu iftar yemeği sıcak bir ortamda gerçekleşti. İftar yemeğinin ardından topluca kılınan Akşam Namazı’ndan sonra yurdun bahçesinde çay ikramı ile sohbet edildi. Daha sonra da kılınan Teravih Namazı’ndan sonra da çaylar içildi. Ramazan sohbetlerine devam edildi.

            Gecenin sonunda M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, İftar Yemeğini düzenleyen Hüseyin Tekin’e teşekkür ederek; Allah Kabul etsin dileklerinde bulundu. Yurt Müdürü Yakup Özkaya’ya ve Yurt Dernek Başkanı Mehmet Ertürk’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek; Ahmetli’ye hizmetlerinin her türlü takdire şayan olduğunu belirterek sizlerden Allah Razı Olsun! Dedi.