5 Temmuz 2013 Cuma

Ahmetli Ülkü Ocaklarından Yaklaşan Ramazan Ayı Münasebetiyle Pilav Hayrı yapıldı; Başkan Burak Bozdemir’den Ramazan-ı Şerif Mesajı yayınlandı.






         Ahmetli Ülkü Ocakları, yaklaşan Ramazan-ı Şerif Ayı münasebetiyle tavuklu pilav-ayran hayrı yaptı; başkan Burak Bozdemir, Ramazan Ayı ile ilgili mesaj yayınladı.


         Ahmetli Ülkü Ocakları, yaklaşan Ramazan Ayı münasebetiyle 5 Temmuz 2013 Cuma günü, Cuma Namazı öncesinde belediye önünde tavuklu pilav-ayran hayrında bulundu. Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir, konuyla ilgili şunları söyledi: “Onbir ayın sultanı, biz Müslümanların da sevinçle karşıladığımız, Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif ayının yaklaşması nedeniyle  Ahmetli Ülkü Ocakları olarak, vatandaşlarımıza pilav hayrı yapıyoruz. Allah şimdiden kabul etsin.” Dedi. Pilav hayrına M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, M.H.P’li Belediye Meclis Üyesi Necdet Koldanca, M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, M.H.P İlçe Sekreteri Mustafa Turhan, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir’in yanı sıra, Ülkü Ocakları yöneticileri ve  kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. 

         Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir, yaklaşan Ramazan Ayı münasebetiyle bir de mesaj  yayınladı. 
        
         “Onbir ayın sultanı, biz Müslümanların da sevinçle karşıladığı, Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif ayında Müslüman Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacı olduğundan, birbirimize daha çok sarılmamızı ve bin yıllık kardeşliğimizin bozulmasına fırsat vermeden dış mihrakların oyununu bozarak bu mübarek Ramazan ayının öncelikle Türk  İslam Âlemine ve Ahmetlili  hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.