8 Temmuz 2013 Pazartesi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hafta sonu Turgutlu’daydı




            MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hafta sonu mesaisini Turgutlu’da geçirdi. Gökkaya Belediye Başkanı İbrahim Kara’nın oğlunu evlendirmesi nedeniyle düzenlediği mevlit programına katılan Başkan Ergün, ardından esnaf ziyareti yaptı. Başkan Turgutlu programını Kerim Yönet’in oğlunun sünnet düğünü ile noktaladı.
            Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, oğlunu  evlendiren Gökkaya Belediye Başkanı İbrahim Kara’nın davetlisi olarak Turgutlu’ya gitti. Düzenlenen mevlid-i şerife katılan Başkan Ergün’e Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, Urganlı Belediye Başkanı Halil Daşkan, Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, Koldere Belediye Başkanı Recep Serdar Yıldırım ve TBMM 24. Dönem MHP Manisa Milletvekili Adayı Turgay Şirin eşlik etti. Gökkaya Belediye Başkanı İbrahim Kara tarafından karşılanan Başkan Ergün’e mevlid-i şerif programına katılan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, Gökkaya Belediye Başkanı Kara’yı tebrik etti.
Turgutlu esnafına hayırlı işler diledi
            Mevlit programının ardından Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, Urganlı Belediye Başkanı Halil Daşkan, Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, Koldere Belediye Başkanı Recep Serdar Yıldırım ve TBMM 24. Dönem MHP Manisa Milletvekili Adayı Turgay Şirin ile birlikte Turgutlu’da esnaf ziyareti yapan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tüm esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaştı, hayırlı işler diledi. Ardından Turgutlu Belediyesi’ne ait Orta Park’ta çay molası veren Başkan Ergün ve beraberindekileri, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan karşıladı. Orhan ile tokalaşan Başkan Ergün, bir süre kendisiyle sohbet etti, çalışmalarında başarılar diledi.
Başkanlar çiftetelli ile hünerlerini sergiledi
            Çay molasının ardından Başkan Ergün ve beraberindekiler, Kerim Yönet isimli vatandaşın oğlu Arda Yönet’in sünnet düğününe de katıldı. Düğünde bulunan tüm vatandaşları selamlayan Başkan Ergün, çocuklarını sünnet ettiren aileyi tebrik etti. ‘Türkiyem’ şarkısına alkışlarıyla eşlik eden Başkan Ergün, sünnet çocuğu Arda Yönet ile karşılıklı ‘Çiftetelli’ oynadı. Daha sonra Başkan Ergün’e Urganlı Belediye Başkanı Halil Daşkan, Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, Koldere Belediye Başkanı Recep Serdar Yıldırım ve TBMM 24. Dönem MHP Manisa Milletvekili Adayı Turgay Şirin de eşlik etti. Başkan Ergün, Turgutlu programını bu düğünle noktaladı.