12 Temmuz 2013 Cuma

MHP Ahmetli Teşkilatından Ramazan’da Dibekdere Köyü’ne Ziyaret



            Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, beraberinde Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş, Yönetim Kurulu Üyesi Raif Öz, Ahmetli M.H.P Eski İlçe Başkanı Mustafa Ceylan, Eski M.H.P'li Yöneticilerden  Recep Candan, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir’den oluşan bir heyetle Ahmetli Dibekdere Köyünü ziyaret ettiler.

            Ahmetli M.H.P Teşkilatı mübarek Ramazanla birlikte köy ziyaretlerine yeniden başladı. Ramazanın ilk günü ziyaret ettikleri ve çok memnun ayrıldıkları Ahmetli Dereköy ziyaretinden sonra bu akşamda Dibekdere köyünü ziyaret ettiler.

            M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin ve beraberlerindeki heyetle birlikte ziyaret ettikleri Dibekdere Köyünde “Teravi Namazı” nı kıldıktan sonra köy kahvehanesinde Dibekdere köylüleri ile sohbet ettiler. Sohbet daha çok mahalli idareler seçimleri-büyükşehir belediyesi ve belediye başkanlığı seçimlerinde yoğunlaştı. Kahvede Manisa Belediyesi’nin “ ‘Birliğimiz Bozulmasın’ Manisa” isimli gazetesi de dağıtıldı.

            M.H.P heyeti, gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek köyden ayrıldılar.