5 Mayıs 2015 Salı

Ahmetlili Kadınlar Manisa’yı Çok Sevdi



Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Haydi Kadınlar Manisa’ya projesi ile Ahmetlili kadınlar Manisa’yı görme fırsatı buldu. Kentin tarihi ve turistlik yerlerinin yanı sıra Atatürk Kent Parkı’nı da gezen kadınlar, parka hayran kaldı.

Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi kapsamında Ahmetli Mandallı, Canbazlı, Derici ve Kestelli Mahallelerinden sonra Ahmetli’nin Yaraşlı, Dibekdere, Kendirlik ve Dereköy Mahallelerinden kent merkezine gelen kadınlar, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Kadınların Manisa turundaki ilk durağı Manisa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Atatürk Gençlik Merkezi oldu. Merkez sorumlusu Duygu Özkal tarafından merkezle ilgili bilgilendirilen kadınlar, daha sonra Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu gezdi. Ellerindeki telefonlarla gezdikleri noktalardan fotoğraflar çeken kadınlar, kente kazandırdığı önemli hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz eşliğinde kentteki tarihi ve turistik mekanları da gezen kadınlar, günün tadını çıkardı. 

Atatürk Kent Parkı’na hayran kaldılar 

Rehber eşliğinde kenti gezen kadınlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Atatürk Kent Parkı’nı da gezdi. Parka hayran kalan kadınlar özellikle gösteri havuzunu ve lale bahçelerini ilgiyle inceledi. Parkta keyifli vakit geçiren kadınlar, buradaki gezinin ardından ilçelerine uğurlandı.






































HAYDİ KADINLAR MANİSA'YA PROĞRAMINDA DAHA ÖNCE MANİSA'YA GİDEN AHMETLİLİ BAYANLARDAN KARELER!