25 Mayıs 2015 Pazartesi

Büyükşehir Ahmetli’de Yol Bakımına Devam Ediyor



MANİSA Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Ahmetli’de Alahıdır Mahallesi’nde asfaltlama çalışması başlattı. Salihli şantiyesine bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden Alahıdır Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi’ne başlatılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Ahmetli’de Ataköy Mahallesi, Ataköy Regülatör Köprüsü yollarından sonra Alahıdır Mahallesi Yeniçeşme Köprüsü mevkiinde asfaltlama başlatıldı. Bölgede başlatılan çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda başlatılan asfaltlama çalışmasının mahalle halkını memnun ettiğini söyledi. Asfaltlama çalışmalarının yapıldığı bölgede işçileri ziyaret eden MHP’li Ahmetli Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Yılmaz’da çalışmaların özellikle sürücüleri sevindirdiğini belirterek, bozulan yollardan dolayı daha önce sıkıntı yaşandığını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerinde başlattığı asfaltlama çalışmasından memnun olduklarını dile getiren Alahıdır Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Yıldırım, “Öncelikle Büyükşehir Belediyesi’ne bu çalışmalardan dolayı mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Cengiz başkanımız burayı ziyaretinde kendisine bu yolla ilgili sıkıntıları iletmiştik. Sağolsun havalar düzelir düzelmez çalışmalar başladı. Yollarımızın yapılmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun” şeklinde konuştu. 

Asfaltlama Çalışmaları Devam Edecek 

Bölgede asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu ise daha önce Ankara-Salihli regülatör yolu ile Dibekdere Mahallesi ve Salihli-Gölmarmara yollarında bakım çalışması yapıldığına dikkat çekti. Ancak ağır geçen kış koşulları nedeniyle aynı yollarda bölgede bazı yolların bozulduğunu ifade eden Gençoğlu, “Alahıdır Mahallesi’nden sonra Regülatör yolu ve Dibekdere yolunda da çalışmalarımız başlayacak. Ahmetli ilçemizin tüm mahallelerinde asfaltlama çalışması yapacağız. Vatandaşlarımız biraz sabırlı olsunlar” dedi.