15 Mayıs 2015 Cuma

MASKİ Ahmetli’de Sorunları Çözüyor!



Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli’de su ve kanalizasyonla ilgili talepleri anında değerlendirerek, vatandaşın sorununu hemen çözdü. Talepler üzerine kanalizasyon şebekesi bağlantısı, su deposu tadilatı ve kanalizasyon hattı şebekesi döşenerek vatandaşın mağduriyeti gideriliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli’de yaptığı çalışmalarla yüz güldürdü. Vatandaşın taleplerini anında değerlendiren MASKİ ekipleri yaptıkları çalışmalarla takdir topladı. Seydiköy Mahallesi’nde yapılan kanalizasyon şebekesi onarım işlemleri ile mahalle sakinlerinin sorununa neşter vuruldu.

Muhtardan Teşekkür

Alahıdır Mahallesi su deposunda mahalle muhtarı tarafından şamandıra sisteminin olmadığına dair talepte bulunulması üzerine MASKİ İçme Suları Daire Başkanlığınca hemen ekip gönderilerek, şamandıra sitemi takıldı. Su deposuna hemen şamandıra takılması üzerine muhtar Mehmet Ali Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve  MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’a teşekkür etti. Ayrıca Gökkaya Mahallesi’nde de su borularının onarımı ve deve güreşlerinin yapıldığı alandaki çalışma halkı memnun etti.

Kanalizasyon Şebekesine Kavuştular

Daha önce kanalizasyon şebekesi döşenmeyen Ulucami Mahallesi Sayın Sokağa da kanalizasyon şebekesi döşendi. Kanalizasyon ve su ihtiyaçlarının anında karşılanmasından dolayı MASKİ Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar, hizmetten memnun olduklarını dile getirdiler.