29 Mayıs 2015 Cuma

MANİSA Maski Ahmetli Kendirlik’in İçme Suyu Deposu Temizledi



MASKİ Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İçme Suyu Daire Başkanlığı, vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı su içebilmeleri için ilçe merkezi ve mahallelerde mevcut olan 67 adet içme suyu deposunun bakım onarım ihale kapsamında Ahmetli İlçesinde Bahçecik, Hacıköseli, Dereköy, Gökkaya mahalleleri içme suyu depolarında bakım ve onarım çalışmaları yapılacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörlüğü Maski personelince Genel Müdürlüğün yapacağı 67 adet içme suyu deposunun bakım ve onarımının yapılmasını beklemeden çeşitli mahallelerdeki içme suyu depolarının temizlik ve bakımlarına devam etmektedir. Bu hafta içinde Kendirlik Mahallesi içme suyu sondajında meydana gelen arıza nedeniyle Kendirlik halkı birkaç gün mağdur kalmış, Maski İçme Suları Daire Başkanlığınca sondajda meydana gelen arıza giderilmişti.

         Kendirlik Mahallesi su sondajında meydana gelen arızanın giderilmesi sırasında Ahmetli Maski personeli tarafından Ahmetli Maski Sorumlusu Bülent Ordu nezaretinde su deposunun temizliği yapıldı, vanalarda meydana gelen kaçaklar giderildi; tahliye boruları yenilenerek vatandaşın daha sağlıklı su içmesi sağlanmış oldu. Kendirlikli vatandaşın birkaç günlük su kesintisi nedeniyle mağdur olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina, ilk defa uzun süreli olarak bir mahallemizde su kesintisi olduğunu, elimizde olmayan nedenlerle vatandaşımızı mağdur ettiğimiz için özür diliyoruz. Sondajın çıkarılıp onarılması, takılması ve vanaların değiştirilmesinin zaman aldığını belirterek; her zaman vatandaşın hizmetinde olduklarını belirtti.