15 Mayıs 2015 Cuma

Başkan Ergün’den Esnafa Hayırlı İşler Temennisi


MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eski garajın bulunduğu bölgedeki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Ergün’e, Manisalılar büyük ilgi göstererek başarılarının devamını diledi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek Manisalıların taleplerini dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu kapsamda eski garajın bulunduğu bölgede esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Ergün’e ziyaretinde MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, MHP Manisa Milletvekili Adayları Hasan Eryılmaz, Zeynel Balkız ve Yaşar Coşkun da eşlik etti. Başkan Ergün ve beraberindekiler eski garaj ve Barış Manço Meydanı’nda bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Esnaf ve vatandaştan Başkan Ergün’e büyük ilgi
Güzergâh boyunca vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Ergün, Manisalıların taleplerini dinledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar, Başkan Ergün’e teşekkür ederek çiçek verdi. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen Manisalıları da geri çevirmedi. Her fırsatta il genelinde vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İşlerimizin yoğunluğundan fırsat bulduğumuz her an hemşerilerimizle bir araya gelerek, onların sorunlarını dinliyor, sohbet ediyoruz. Bu kapsamda esnafımızı ziyaret edip hayırlı işler diledik. Vatandaşlarımızla da sohbet etme fırsatı bulduk” diye konuştu.