2 Ekim 2015 Cuma

Ahmetli’de Yol Yapım Çalışmaları Alahıdır Mahallesinden Başladı!

                  


MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde başlattığı yol yapım çalışmaları Ahmetli İlçesinde Alahıdır mahallesinden başlandı.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce 2015 yılında il genelinde yapımı planlanan Bin 800 kilometrelik asfalt yapım işi il genelinde başlamış;  asfalt yol yapım çalışması Ahmetli ilçesinde de Alahıdır Mahallesinde başlandı. Büyükşehir Belediyesinin tüm ekipleriyle sahada olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Yapılan asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi vererek, “tüm il çapında olduğu gibi Ahmetli ilçemizde de tüm mahallelerde boya badana işleri yapılmakta, 5 mahallede de kilit parke taşı döşeme işi devam etmektedir. Tüm ilçe ve mahalle bağlantı yollarının asfaltlanması da Alahıdır mahallesinden başlanmıştır. Ahmetli’de bu yolları en iyi hale getireceğiz, Tüm Ahmetlili vatandaşlarımıza hayırlı olmasını  diliyorum” dedi. 

Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina, beraberinde Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Abdullah Aktuna ve Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Hamdi Mintaş olduğu halde  Alahıdır Mahallesinde başlanan asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. 

         İl genelinde yapımına başlanan asfalt yol yapım çalışmalarının Ahmetli ilçesinde Alahıdır  mahallesinden başlanılmasından memnun olan Ahmetli Belediye Meclis üyesi Halil İbrahim Yılmaz, “İlçemize yaptıkları hizmetlerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum.” Dedi.