9 Ekim 2015 Cuma

Büyükşehir’den Ahmetli’nin Yollarında Yoğun Mesai



MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde başlattığı bin 800 km’lik yol yapım ve asfalt hamlesi son sürat devam ediyor.  Ahmetli ilçesinin Kestelli, Kargın, Derici, Mandallı, Cambazlı Mahallelerinden sonra, Alahıdır Mahalle yolundaki düzenleme çalışmaları da hızla sürüyor. Diğer yandan Hacıköseli ve Bahçecik Mahalleleri ile Ahmetli ilçe merkezinin bağlantı yollarının yapım çalışmaları da başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesinde asfalt yol yapım atağı ilçenin Kestelli, Kargın, Derici, Mandallı, Cambazlı mahallelerinin ilçe merkezi ile bağlantı yollarının yapımıyla başlamış; devamında Alahıdır Mahallesini Ankara-İzmir Karayoluna bağlayan yolun asfaltlanma işlemini tamamlamıştı. Çalışmalarını hızla sürdüren ekipler şimdi de Hacıköseli ve Bahçecik Mahalle yollarının yapımına başladı. Çalışma tamamlandığında, yıllardır ham topraktan yapılmış yolu kullanma çilesi de böylelikle son bulacak. 

Muhtarlardan Başkan Ergün’e Özel Teşekkür 

Ahmetli İlçe Koordinatörü Orhan Karabina, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Kontrolörü Faruk Akkoç, Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Başkanı Abdullah Aktuna ve Hacıköseli Muhtarı Hasan Taşkın, Hacıköseli ve Bahçecik Mahalleleri arasındaki asfalt çalışmalarında incelemelerde bulunarak, çalışmaları yakından takip ettiler. Hacıköseli Mahalle Muhtarı Hasan Taşkın ve Bahçecik Muhtarı Halil Kurt, mahalle yollarını asfalt yaptırarak mahalleliyi toprak yol çilesinden kurtaran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahalleleri adına teşekkürlerini ilettiler. Ahmetli Koordinatörü Karabina da, hava şartlarının uygun olması halinde ilçedeki yol ve asfalt yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirtti.






 
http://www.manisa.bel.tr/icerik/ilceler/buyuksehirden-ahmetlinin-yollarinda-yogun-mesai.html