27 Ekim 2015 Salı

Büyükşehirle Ahmetli Mahalleleri Değişimden Payını Alıyor!



Manisa’nın Ahmetli İlçesinde köyden mahalleye dönüşen mahalleleri Manisa Büyükşehirle değişimden payını alıyor.
MANİSA Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca Ahmetli ilçesinde köyden mahalleye dönüşen yerlerde kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Mandallı Mahallesi Kabristanlık Yolu, Canbazlı Mahallesinin kabristanlık yolu ile kabristanlığa giden 2 sokakta parke kilit taşı döşenmesinden sonra Yaraşlı Mahallesi de değişimden payını alıyor. Mezarlık yollarının kilit parke taşı ile döşenmesi nedeniyle Mandallı Mahalle Muhtarı Mehmet Uysal ve Canbazlı Mahalle Muhtarı Nedim Bilgiç, mahalleleri adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.
Ahmetli ilçesinde köyden mahalleye dönüşen yerlerde Fen İşleri Daire Başkanlığınca kilit parke taşı döşeme çalışmalarının yanında Durak montaj çalışmaları da tamamlandı. Daha önce montajı yapılan Yaraşlı ve Karaköy Mahallelerine yapılan duraklardan sonra Alahıdır ve Canbazlı mahalleleri de duraklara kavuştu.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü kilit parke taşı döşeme ve bahçe duvarlarını boyama çalışmaları, Ahmetli ilçe genelinde köyden mahalleye dönüşen yerlerde devam ediyor. Mandallı Ve Canbazlıdan Sonra Yaraşlı Mahallesi’nde de kilit parke taş döşenmesi çalışmaları devam etmektedir. Ahmetli’de 9 bin metrekare kilit parke taş döşeneceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina, 17 Mahallede 38 Kabristanlığın temizlendiğini, asfalt mahalle yollarının büyük ölçüde bitirildiğini, regülatör yolunun da sıcak asfalt çalışmasının bitirilmesiyle Ahmetli’nin yeni görünüme kavuşacağını söyledi.