6 Ekim 2015 Salı

Tek amacımız Manisa’ya Hizmet



MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe koordinatörleriyle Sultan Kafe’de bir araya geldi. Görüşmede Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde devam eden projeleri ve planlamasını yaptığı projeler masaya yatırıldı. İlçe koordinatörlerinden vatandaşlardan gelen talepleri de dinleyen Başkan Ergün, görüşmede Manisa’ya en iyi hizmetleri kazandırmanın gayreti içerisinde olduklarının mesajını verdi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe koordinatörlerini Sultan Kafe’de konuk etti. Başkan Ergün’e Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Erdal Nohutçu, Şehnaz Başaran, MASKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak ve İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin de eşlik etti.  İlçe koordinatörleri Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile görüşme öncesi Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile bir araya geldi. İlçe koordinatörleri daha sonra Başkan Ergün ile bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Yılmadan çalışmalıyız
Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki hizmetlerini koordine etmekle görevli olan ilçe koordinatörlerinden vatandaşların talepleri hakkında bilgiler alan Başkan Ergün, “Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızı mutlu edebilmek amacıyla gece gündüz demeden çalışmalıyız. Yapacağınız hizmetlerle bunu sağlayacaksınız. İlçe koordinatörleri ilçelerinde Büyükşehir Belediye’sinin temsilcisidir. Bunun için var gücümüzle yılmadan, vatandaşlarımızın taleplerini önemseyerek çalışmalıyız” dedi.