1 Ekim 2015 Perşembe

Ahmetli Yaşanılabilir Bir İlçe Oluyor



MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesinde köyden mahalleye dönüşen yerlerde kilit parke taşı döşeme, evlerin dış cephelerinin boyanması ve mezarlık temizlikleri ile ilçeye adeta yeni bir soluk getirdi. Yapılan çalışmalardan memnun kalan Ahmetlili vatandaşlar bu hizmetin mimarı olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü kilit parke taşı döşeme ve bahçe duvarlarını boyama çalışmaları, Ahmetli ilçe genelinde köyden mahalleye dönüşen yerlerde devam ediyor. İlk aşamada Kargın Mahallesi’nde okul ve sağlık evinin dış cephesinin boyama çalışmaları yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Ahmetli’de 9 bin metrekare kilit taş parke döşeme işlemi gerçekleştirileceğini, taş döşeme işlemine de Mandallı Mahallesi’nden başladıklarını belirtti. Aynı zamanda mahallede bahçe duvarlarının boyanmasına da başlandığını belirten Gençoğlu bu çalışmaların kısa süre içerisinde biteceğini belirtti.

Ahmetli Yeni Görünümüne Kavuşuyor
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina, İlçe merkezi ve 17 mahallede 38 mezarlığın temizlendiğini, tüm mahallelerde boya badana çalışmalarının devam ettiğini ve 9 bin metrekare kilit parke taşı döşeme işleminin de tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. Büyükşehir Belediyesi’nin Ahmetli ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, ilçenin yeni bir görünüme kavuştuğunu dile getirerek, Vatandaşın hayatını kolaylaştıran hizmetlerin mimarı olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.