21 Ekim 2015 Çarşamba

MANİSA BÜYÜKŞEHİR’DEN AHMETLİ GENELİNDE ASFALT HAMLESİ



 


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahmetli genelinde asfaltlama hamlesi devam ediyor.
         Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde başlattığı bin 800 km’lik yol yapım ve asfalt hamlesi son sürat devam ediyor.  Ahmetli ilçesinin Kestelli, Kargın, Derici, Mandallı, Cambazlı, Alahıdır, Hacıköseli İgdişli-Ortamahalle, Hacıköseli-Kolaylar-Bahçecik Mahallesi arasındaki ham toprak yolun da asfaltlanmasından sonra Ahmetli Regülatör yolunun sıcak asfalt çalışmasına başlandı.  

         Ahmetli ilçesinin mahalle yollarındaki asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor. En son Hacıköseli- İgdişli-Ortamahalle,  Hacıköseli-Kolaylar-Bahçecik Mahallesi arasındaki toprak bağlantı yolunun da asfaltlanması tamamlandı. Hacıköseli Bahçecik arasındaki toprak yolun asfaltlanmasından memnun olan vatandaşlar, “Kışın kar yağması veya yolun kapanması halinde artık alternatif bir yol yapılmıştır. İlçe ile bağlantımız artık kesilmeyecek; sütlerimizi aşağıya ulaştırabileceğiz.  Bize bu imkanı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz.” Dedi. 

         Diğer yandan asfaltlama hamlesi Ahmetli’de de hızla devam ediyor. Alt yapı ve dolgu çalışmaları daha önce bitirilmiş ve vatandaşça da sabırsızlıkla beklenen Ahmetli Regülatör yolu’nun sıcak asfaltlama çalışmalarına başlandı. Ahmetli Regülatör Yolu,   Ankara-İzmir Karayolunu Gölmarmara-Akhisar ve İstanbul Yoluna bağladığı gibi; Ahmetli ilçesinin Kendirlik, Dibekdere, Kestelli, Kargın, Cambazlı, Derici ve Mandallı Mahallelerini ilçeye bağlayan önemli bir yoldur. Çok yoğun kullanılan bu yol her yıl bozulmakta ve tamir istemektedir. Yeniden yapılmakta olan Ahmetli Regülatör Yolu,  sıcak asfalt yapılarak çok daha güzel ve kullanılabilir bir yol olacaktır. Ahmetli ve Ödemiş’e kestirmeden ulaşmak için bu yolu kullanan Akhisar, Balıkesir, Bursa ve İstanbullu nakliyeciler, daha yol bitirilmeden Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etmektedirler.
                                    Hacıköseli-İgdişli-Orta Mahalle









                                         Hacıköseli-Kolaylar-Bahçecik Yolu





                                          Regülatör Yolu