8 Ekim 2015 Perşembe

Büyükşehir’den Ahmetli Hacıköseli Ve Bahçecik Mahallelerine Asfalt Atağı



MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesinde asfalt atağı başlattı. Kestelli, Kargın, Derici, Mandallı, Cambazlı Mahallelerinden sonra ekipler Alahıdır Mahalle yolunu yaparken bir yandan da Hacıköseli ve Bahçecik Mahalleleri ile Ahmetli ilçe merkezinin bağlantı yollarının yapımına başlandı.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesinde asfalt yol yapım atağına devam ediyor. Ahmetli ilçesinin Kestelli, Kargın, Derici, Mandallı, Cambazlı mahallelerinin Ahmetli ilçe merkezi ile bağlantı yollarının yapımından sonra Alahıdır Mahallesini Ankara-İzmir Karayoluna bağlayan  yolunun asfaltlanması ile beraber Hacıköseli ve Bahçecik Mahalle yollarının asfaltlanmasına başlandı. Daha önceden yapılan ham toprak yol ile birbirine bağlanan Hacıköseli ve Bahçecik arasındaki yolun yapılması ile yıllardır asfalt yol yapım hayali de gerçekleşmiş olacak. 

Asfalt yol yapım çalışmaları sırasında Ahmetli İlçe Koordinatörü Orhan Karabina, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Kontrolörü Faruk Akkoç, Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Abdullah Aktuna ve Hacıköseli Muhtarı Hasan Taşkın olduğu halde Hacıköseli Ve Bahçecik Mahalleleri  arasındaki yol yapım çalışmalarını incelediler. Hacıköseli Mahalle Muhtarı Hasan Taşkın ve Bahçecik Muhtarı Halil Kurt, mahalle yollarını yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahalleleri adına teşekkür ettiler.  Ahmetli Koordinatörü Karabina, “Hava şartlarının uygun olması halinde Ahmetli ilçemizde planlanan asfalt yol yapım çalışmalarının kısa sürede bitirileceğini söyledi.