21 Ekim 2015 Çarşamba

MHP’li Akçay Alaşehir’den Seslendi "TÜRKİYE’NİN MHP İKTİDARINA İHTİYACI VAR”


 

            Milliyetçi Hareket Partisi Manisa milletvekili Erkan AKÇAY seçim ziyaretleri kapsamında bulunduğu Alaşehir’den seslendi: “AKP hükümetinin vatandaşlarımızın güvenliğini, milletimizin birlik ve bütünlüğünü koruyacak ehliyeti yoktur. Huzurlu ve güvenli bir gelecek için Türkiye’nin MHP iktidarına ihtiyacı vardır.” 
         Milliyetçi Hareket Partisi Manisa milletvekili Erkan AKÇAY seçim ziyaretleri kapsamında Alaşehir’de yoğun bir program gerçekleştirdi. Programına partisinin ilçe teşkilatında ilçe başkanı Hüseyin Somuncu, eski ilçe başkanı Halis Yörür, eski belediye başkanı Kadir Daş ve partililerle bir araya gelerek başlayan MHP’li Akçay daha sonra Bahadır, Yeşilyurt, Alkan ve Akarca Mahallerinde Alaşehirlilerle bir araya geldi. Ziyaretleri süresince Alaşehirlilerin yoğun ilgi ve desteğiyle karşılaşan MHP’li Akçay, “Alaşehirli vatandaşlarımızın ilgi ve desteklerinden dolayı onur duyduk. Alaşehir Milliyetçi Hareket’in iktidarına hazırdır.” dedi. 
         Esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen MHP’li Akçay, “Milletimiz kaygı ve korku içerisindedir. Devletimiz dağınık haldedir. Hükümet fikrini ve zikrini terör örgütüne ve kaçak saraya bağlamıştır. Milli kimlik, ortak tarih ve gelecek şuuru etrafında aziz milletimizin birleşmesi gerekmektedir. Türkiye’nin bunalımdan çıkış yolu budur. İnşallah Milliyetçi Hareket’in iktidarında huzurlu ve güvenli bir gelecek inşaedeceğiz.” dedi. 
“Biz sürecin ihanetine dikkat çektikçe onlar bu ihanete dört elle sarıldı” 
             MHP’li Akçay konuşmasına şöyle devam etti: “AKP 13 yıldır ülkemizde yalan ve baskıyla bir korku imparatorluğu kurmaya çalışmıştır. Önce yalanlar söylediler. Dediler ki, analar ağlamayacak, ülkede bahar havası esecek, teröristler silah bırakacaktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan teröristler Habur kapısından zafer edasıyla ülkemize giriş yaparken “Habur Sınır Kapısı'nda, yaşanan manzara karşısında, umutlanmamak mümkün mü? Bu bir umuttur. Türkiye'de, iyi, güzel şeyler, umut verici gelişmeler oluyor.” demişti. Önce açım dediler, sonra milli birlik ve kardeşlik projesi dediler, sonra da adını çözüm süreci koydular. Ambalajı  değişti ama içeriği aynı kaldı. Adına ne derseniz deyin bu sürecin özü yıkım ve ihanet sürecidir. AKP yalanla bu ihanet sürecinin üstünü örtmeye çalıştı. Sonra da tehdit ettiler. ‘Onlar konuşur AKP yapar’ dediler. Biz sürecin ihanetine dikkat çektikçe onlar bu ihanete dört elle sarıldı. Sonra yine cumhurbaşkanı Erdoğan 400 vekil isteyerek aziz milletimizi tehdit etti, bir korku yaratmaya çalıştı. Ancak perde yıkıldı, oyun sona erdi. Çözüm süreci ihaneti bizzat uygulayıcıları olan cumhurbaşkanı ve AKP tarafından itiraf edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘PKK çözüm sürecini silah stoklama süreci olarak değerlendirdi. Çok ciddi bir silah stoklaması yaptılar.’ dedi. Yine aynı Erdoğan ‘Çözüm Süreci içerisinde valilerimiz kendilerine verdiğimiz talimatlar gereği ciddi manada bu terör örgütlerine karşı şu andaki operasyonlara girmiyorlardı.’ dedi. Bülent Arınç ‘PKK, süreci yeniden güçlenmek, silahlanmak için sinsice kullandı. Her şeyden haberimiz vardı.’ dedi. Yalanlarla ihanetin üstünü örtmeye çalışan AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 Haziran sonrasında bir anda itirafçı oldu. AKP yönetiminde ülkemizde huzur, güven, birlik ve beraberlik kalmamıştır. Milliyetçiliği ayaklar altına aldığını söyleyip üstüne milli gömlek uydurmaya çalışan bu iktidardan kurtulmamız lazımdır. AKP hükümetinin vatandaşlarımızın güvenliğini, milletimizin birlik ve bütünlüğünü, ülkemizin bölünmezliği koruyacak ehliyeti yoktur. Huzurlu ve güvenli bir gelecek Türkiye’nin MHP iktidarına ihtiyacı vardır.”