3 Şubat 2013 Pazar

AHMETLİ BELEDİYESPOR KENDİ SAHASINDA YİNE MAĞLUP AHMETLİ BELEDİYESPOR:1-ALAŞEHİR BELEDİYESPOR 2





Süper Küme B Grubunda mücadele eden Ahmetli Belediyespor bu hafta da kendi sahasında Lider Alaşehir Belediyesporla oynadığı müsabakada 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig, B Grubu 2.Devre, 14.Hafta maçlarında kötü durumdaki Ahmetli Belediyespor kendi sahasında Alaşehir Belediyespora 2-1 mağlup olarak kötü gidişatına devam etti. Ahmetli Belediye Stadında saat 14.00’da başlayan müsabakaya Ahmetli Belediyespor hızlı başladı ve 10.dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında maçın kontrolünü Alaşehir Belediyespora kaptıran Ahmetli Belediyespor sahasında onlarca gol pozisyonundan sonra 35.dakikada yediği golle maçın birinci devresini 1-1 kapattı.  İkinci devrede de ağırlığını koyamayan Ahmetli Belediyespor 80.dakikada kalesinde ikinci golü görerek 2-1 mağlup duruma düştü. Oğuzhan’ın 61, Nurullah’ın 81.dakikalarda kırmızı kart görerek maçı 9 oyuncu ile bitiren Ahmetli Belediyespor önümüzdeki maçlarda da kendini sıkıntıya soktu.

Maçı kötü yöneten hakem de seyircilerden kötü not aldı. Ahmetli Belediyespor’un bu hafta da seyircinin tam destek vermesine rağmen haftayı puan alamayarak kapatması, Ahmetli Belediyespor taraftarını da üzdü.