17 Şubat 2013 Pazar

Terörle müzakere olmaz, mücadele olur



SİYASET / 2013-02-16 15:24:23

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği etkinlikte, hükümetin terör konusunda izlediği politikayla acz içinde olduğunu söyledi. Vural, "Terörle müzakere olmaz, mücadele olur" dedi.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği etkinlikte, hükümetin terör konusunda izlediği politikayla acz içinde olduğunu söyledi.
Terör ve silahın, demokrasilerde meşru gösterilecek bir konu olmadığını, terör örgütünün tek amacının bu milletin öz evlatlarını etnik kimliklerle birbirinden ayırmak olduğunu ifade eden Vural, şöyle konuştu:
"Kalkıp Meclis kürsüsünden, 'Balkanlar'dan, Kafkaslar'dan gelenler, bu vatan sizin değildir'diyenlerin, 'keşke Kurtuluş Savaşı yapmasaydık'diyenlerin, bu milletin birlik ve beraberliğini koruduğunu kabul etmek mümkün değildir. 
Terörle mücadelede atılması gereken adımlar vardır. Terörle müzakere olmaz, mücadele olur. Özerklik vererek nerelerin elimizden gittiğini tarihimize bakarak görelim. Bu fitne, fesada ve tuzağa düşmemeliyiz. Hep beraber birlikte Türkiye'nin birliğine katkıda bulunacağız." (AA)
Kaynak: http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=terorle-muzakere-olmaz-mucadele-olur&id=27506