16 Şubat 2013 Cumartesi

Manisa Belediye Başkanı Ergün, Kadın Girişimcileri Ağırladı



TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy, komite üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Göreve yeni gelen Aksoy, üyelerini Başkan Ergün’e tanıtarak, kadın yönetici ve çalışan sayısının yüksek olduğu Manisa Belediyesi’ni tebrik etti. Başkan Ergün de göreve seçilmesinde bayanların büyük desteğini aldıklarını belirterek, “Başkanlığa seçilmemizde büyük desteğini aldığımız bayanlarımız, belediyemizde yer alarak halkımıza hizmet etmektedir” dedi.
           Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy, başkan yardımcıları Sevil Onol ve Rukiye Kocataş ile birlikte komite üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da yer aldı. Kısa bir süre önce göreve gelen yeni yönetimi tanıtmak amacıyla Başkan Ergün’ü ziyaret ettiklerini belirten TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aksoy, projeleri hakkında bilgi verdi. Aksoy şöyle konuştu, “Eski yönetimin de desteğini alarak yeni icra komitemiz ile birlikte proje çalışmalarımıza başladık. Bildiğiniz üzere bayanlar işin içine girdiği zaman söz konusu iş daha güzel olmaktadır. Amacımız ortaya güzel projeler ortaya çıkarmak. Bu anlamda belediyemizin de desteğini almak isteriz. Yakın zamanda projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Birlikte çalışabiliriz diye düşünüyoruz. Bayanlarımız işyeri sahibi ve sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde yer almak istiyorlar.” 
 Bayanların Hizmetleri Yadsınamaz
           Belediye Başkanı Cengiz Ergün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni icra komitesine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Ergün, göreve gelmesinde bayanların büyük desteğini aldıklarını belirterek, “2009 yılı Yerel Seçimleri sırasında hem teşkilattan hem Belediye Başkan Yardımcımız Nursel Hanım önderliğindeki ekip ve gençlerden oluşan ekibimiz güzel çalışmalara imza attı. Mahallelerde kapı kapı çalışma yaparak epey de yol aldık. Kısacası bayanların benim seçilmemde büyük katkısı vardır. Bu destekleri de hala devam etmektedir.” diye konuştu. Ayrıca AB projeleri kapsamında Manisa Belediyesi’nin de projeleri olduğunu belirterek, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Ergün, “İnşallah güzel işlere imza atarsınız. Allah utandırmasın. Daha önceki yönetim başkanı Yasemen Hanım’a da vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Ergün ziyaretçilerine Manisa Belediyesi’nin hizmetlerinin yer aldığı ‘Manisa Değişiyor’ kitabı takdim ederken, TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi de kendisine çiçek takdim etti.