15 Şubat 2013 Cuma

Tevfikiye Mahallesi’nden Manisa Belediye Başkanı Ergün’e Çiçekli Karşılama






Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tevfikiye Mahallesi’ni ziyaret ederek bölgede yapılan sosyal alanla birlikte yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mahalleliler ve esnaf tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün, mahallede tamamlanan parkta da inceleme yaptı. Daha sonra Dış Mahalle’den Karaköy Kırmızı Köprü olarak bilinen bölgeye kadar esnaf ziyareti yaptı.
          Mahalle ziyaretleri kapsamında Tevfikiye Mahallesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bölgede yapılan yeni sosyal alanı inceledi. Başkan Ergün’ün ziyaretine MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Tamer Çipiloğlu, Mümin Deniz, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Köroğlu, Mazlum Yüzgider, MHP İl Başkanı Tamer Akkal ile birlikte Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu’da katıldı. Başkan Ergün’ü ziyaretinde mahalleliler ve esnaf çiçeklerle karşıladı. İlk olarak mahallede bulunan Şehzade Kıraathanesi’nde mahalleliler ile bir araya gelen Başkan Ergün, vatandaşların sorunlarını dinledi. Mahallede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Ergün, “Burada Şeyh Fenari Camii çevre düzenlemesi ile birlikte son olarak havuzlu parkı da mahallemize kazandırdık. Parkın alt kısmında Vakıflara ait boş bir alan var. Vakıflar ile görüşüp burayı da çocuk oyun aletleri koyarak değerlendirmek istiyoruz. Ayrıca daha önce yeşillendirme çalışmaları yaptığımız 3806 sokağın da eskiyen yer döşemelerini yenileyeceğiz. Yapılan çalışmalarla birlikte mahallemiz daha da yaşanabilir bir hale gelecek” dedi.
Hizmete Pankartlı Teşekkür
         Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra mahallede yapılan havuzlu parkta inceleme yaptı. Burada da esnaf tarafından çiçekle karşılanan Başkan Ergün, yeşil alanları, havuzu, oturma bankları ve ışıklandırmalarıyla mahallenin güzel bir sosyal alana kavuştuğunu ifade ederek hayırlı olması temennisinde bulundu. Öte yandan yapılan park nedeniyle mahalle sakinlerinin üzerinde “Sayın Belediye Başkanımız Mahallemize Yaptığınız Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Ederiz” yazılı pankart asması dikkat çekti.
Mahalleliler Hizmetlerden Memnun
         Mahallelilerine yaptığı ziyaret ve yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Ergün’e çiçek verip teşekkür eden mahalle esnafı Ali Kıroğlu, mahallenin güzel bir sosyal alana kavuşturulduğunu belirterek hizmetler nedeniyle bölgenin canlandığını söyledi. Mahallede kıraathane işleten Kahveciler Odası Başkanvekili Mehmet Çetin ise Başkan Ergün’ün sürekli mahallelerini ziyaret ettiğini bu nedenle memnun olduklarını belirterek, hizmetlerin devam etmesi temennisinde bulundu.
Esnaf Ziyareti Yaptı
         Belediye Başkanı Cengiz Ergün Tevfikiye Mahallesi’ni ziyaretinin ardından Şeyh Fenari Camii’nden Karaköy Kırmızı Köprü hattına kadar uzanan bölgede esnaf ziyareti yaptı. Esnaf ziyaretine MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral ile başkan yardımcıları ve beraberindekiler katıldı. Başkan Ergün ziyaret ettiği esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunurken, yol üzerinde bulunan kıraathanelerde dinlenen vatandaşların da tek tek elini sıkarak sorunlarını dinledi. Başkan Ergün’ün ziyaretinden memnun olan vatandaşlar ise yapılan hizmetler nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.