13 Şubat 2013 Çarşamba

Manisa Belediye Başkanı Ergün, Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba’yı ağırladı



 MAGİAD tarafından düzenlenen büyükşehir paneline katılmak üzere Manisa’ya gelen Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Manisa’nın temiz ve modern bir şehir olduğunu belirten Fakıbaba, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü tebrik etti. Başkan Ergün de ziyareti nedeniyle Fakıbaba’ya teşekkürlerini sundu.
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ağırladı. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Funda Solak ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu da hazır bulundu. Fakıbaba’nın Manisa Belediyesi ziyaretine Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Şube Başkanı Ömer Özkara ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Fakıbaba’yı Manisa’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, buna vesile olan MAGİAD yönetimine de teşekkür etti. Gelecek yıl yapılması ön görülen yerel seçimlere Manisa ile birlikte Şanlıurfa’nın da büyükşehir olarak katılacağını hatırlatan Başkan Ergün, “Hepimiz aynı sıkıntı ve sorunları yaşayacağız. Tabi getirileri var, götürüleri var. Artıları var, eksileri var. İnşallah bundan sonraki sürecin bütün Türkiye’ye hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
Manisa yaşanabilir bir kent olmuş
Manisa’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba da, MAGİAD yönetimine teşekkür etti. Manisa’ya ikinci kez geldiğini ve kentin çok değiştiğini gördüğünü dile getiren Fakıbaba, “Şehirde önemli bir değişim var. Çok temiz ve modern bir şehir olmuş. Gerçekten yaşanabilir bir kent haline gelmiş. Sizleri tebrik ediyorum” dedi. ‘Manisa Değişiyor’ sloganıyla kentte hizmetleri yürüttüklerini belirten Başkan Ergün, bu tarz gelen olumlu eleştirilerin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya içerisinde Manisa’ya özgü ürünlerin yer aldığı çantadan takdim etti. Fakıbaba da, Başkan Ergün’e Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne özgü içecek olan mırra (acı kahve) takımı ile Şanlıurfa Belediyesi yayınlarından hediye etti.