17 Ocak 2013 Perşembe

Ahmetli MHP’den Yeni Lise Müdürü Hüseyin Ergün’e Ziyaret!




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ahmetli İlçe Teşkilatı yöneticileri Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Proğramlı Lisesi Müdürü Hüseyin Ergün’ü makamında ziyaret ederek; hem hayırlı olsun, hem de geçmiş olsun dediler.

            M.H.P  İlçe Başkanı Orhan Karabina, Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Şen, Ahmetli M.H.P Eski İlçe Başkanları Yusuf Furan, Ahmet Yılmaz ve M.H.P’li  Belediye Meclis Üyesi Necdet Koldanca’dan oluşan Ahmetli Milliyetçi Hareket Partisi heyeti, Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Proğramlı Lisesi Müdürlüğüne atanan, göreve başladıktan sonra da ayağı kırılarak uzun süre rapor alan Hüseyin Ergün’ü ziyaret ederek; görevlerinde başarılar  diledikten sonra da geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, “ Sayın müdürümüz, Hüseyin Ergün aynı zamanda Balıkesir Necati Eğitim Enstitüsünden okul arkadaşımızdır.  Değerli bir okul arkadaşımızın ilçemiz Lisesine müdür olarak atanması beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Müdürümüze hayırlı olsun dileklerimizi bildiremeden ayağının  kırılması sonucunda uzun süre rapor alması nedeniyle ziyaretine gelemedik. Nasip bugüneymiş. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.  Rahatsızlığından dolayı da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” Dedi.
MHP İlçe Başkanı Orhan Karabina ve değerli M.H.P’li yöneticilerinin katıldıkları ziyaretten memnuniyetini dile getiren okul müdürü Hüseyin Ergün, ilçe başkanı ve yöneticilerine teşekkür  ederek; Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Proğramlı Lisesinde müdür olarak görev yapmaktan son derece memnun olduğunu, öğrencilerin bazı problemlerinin olabildiğini, ancak; Ahmetli’nin Şehit Hakkı Erdoğan çok Proğramlı Lisesi  öğrencilerinden de memnun olduğunu belirtti.