22 Ocak 2013 Salı

Körfez'de MHP'ye büyük katılım




SİYASET / 2013-01-22 16:32:00
       MHP Kocaeli ili Körfez İlçe Teşkilatı tarafında düzenlenen, "Bizi bekleyenler var" adlı şölene damgasını katılımlar vurdu. Şölende başka partilerden istifa eden 391 kişi MHP'ye üye oldu.
       Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli ili Körfez İlçe Başkanı Öztürk Yağız Günen ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen şölen Yarımca Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Şölene genel merkezden de katılım bir hayli fazlaydı. MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, MYK üyeleri Erdem Karakoç, Saffet Sancaklı, Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli eski milletvekilleri Cumali Durmuş, Kemal Köse, BBP İl Başkanı Serhat Duyar ve yüzlerce partili katıldı. Körfez İlçesi'nin önde gelen isimlerinden Salih Şirin ve beraberindeki 391 kişinin partiye üye olması nedeniyle gerçekleşen şölende MHP adeta şov yaptı.
MİLLİ ŞAHLANIŞ
       İzmit Belediyesi mehteran takımının gösterileri ile başlayan şölende saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından dua okundu. Genel merkezin hazırladığı bir sinevizyon gösteriminin ardından açılış konuşmasını Körfez İlçe Başkanı Öztürk Yağız Günen yaptı. Günen, "Bir kere yükselen bayrak, bir daha inmez diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Her karışı şehit kanı ile yoğrulmuş vatan toprağı ile ilgili kirli oyunların olduğunu söyleyerek sözlerime başlıyorum. Bizler buradan milli bir şahlanışın işaretini veriyoruz" dedi.
       MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, "Evinde oturan sessiz çoğunluğa sahip çıkmak için herkes burada. Kocaeli'nin gözbebeği Körfez ilçe teşkilatı burada. Ülkü ocakları bugün burada. MHP için Körfez ilçesi çok önemlidir. Geçmiş emeklerinden dolayı ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Abilik görevini üstlenen Erhan Yenilmez'e teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Yapacak çok işimiz var. Bugün MHP işaret fişeğini Kocaeli'den atıyor. Tüm parti büyükleri, ocak başkanları, aramıza katılan Salih Şirin'in ve arkadaşlarının desteği ile Körfez Belediyesini almaya geldik. Birilerinin 13-0 hesabını bozmaya geldik. AKP'nin büyükşehir hesabını da bozarak Üç Hilalli Bayrağı dikmeye geldik" diye konuştu.
NE OLACAK BU MEMLEKETİN HALİ
       MHP Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan ise "Yağmur yağar, dolu yağar, insanlar kendilerine güvende olacakları yer ararlar. İşte MHP bu insanların kendilerini güvende hissedecek yer burasıdır. Herkesin tek sorusu var, ne olacak bu memleketin hali. İnsanlar ekmeği, işi bırakmışlar, toprak derdine düşmüşler. Barıştan mahrum bir Barış Demokrasi Partisi var. Diğer taraftan CHP var. Atatürk'ün kurduğu parti diye geldiler, Atatürk'ü unutarak memlekete bölenlerle el ele verdiler. Bu parti Atatürk'ün partisi mi?" dedi.
44 YILLIK MÜCADELE
       MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel de, "Bugün burada hakikaten ülkenin içersinde bulunduğu müşkül ve zor şartlar altında ne yapacağız sorularına cevap arayanların cevap bulacağı muhteşem coşku sağ elleriyle cevap veren bir toplulukla karşı karşıyayız. 44 yıllık bir siyasi mücadelenin içersinden gelen bir hareketiz.
       44 yıl önce biz Cumhuriyet sonrası kanımızla canımızla kurduğumuz ülkemiz üstünde emelleri olanlar sadece vatanı paylaşmak değil, Türk halkını da bu coğrafyadan kaldırmak istiyorlar dediğimizde bizleri paranoyaklıkla suçladılar. Kürdistan'ı, Ermenistan'ı kurmak istiyorlar dediğimizde bize neler dediler. Siz kandan, gözyaşından besleniyorsunuz diye suçlamalarda bulundular" dedi.
       Ardından partiye emekleri geçen merhum Arslan Koyuncu'nun yakınına, Hasan Patan, Sabit Şahin, Zeki Gürsu, Salih Kurtbaş, İdris Türkten, Ahmet Mercan, Naci Kara, Mustafa Akgün ve Erhan Yenilmez'e plaketlerini protokol üyeleri verdi. MHP'ye 300 kişilik bir katılım sağlayan Salih Şirin'in ekibinden temsili partiye katılanlara rozetleri takıldı ve ardından mahalle temsilcilerine belgeleri verildi.

Kaynak:http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=27131