15 Ocak 2013 Salı

Ahmetli Salihli İstikametindeki Regülatör Yolu Trafiğe Kapandı.






Ahmetli Salihli istikametinde 1 Km mesafede bulunan “Regülatör yolu” her ne hikmetse trafiğe kapandı.
 
Ankara İzmir Karayolu üzerindeki Manisa’nın Ahmetli İlçesinden Salihli istikametine giderken; 1 km mesafeden sola dönüldüğünde “Regülatör yolu” olarak bilinen asfalt yolla Ahmetli’nin birçok köyüne ulaşıldığı gibi, Gölmarmara-Akhisar-Balıkesir-İstanbul yoluna da bağlanan kestirme ve özellikle özel taşıtların kullandığı bir yol vardır.

Bursa, Balıkesir, Akhisar ve çevresindeki pazarcı esnafının özellikle patates ve karpuz zamanı Akhisar, Gölmarmara, Ödemiş istikametinde kullanılan Ahmetli Regülatör yolunun Salihli, Ödemiş istikametinin kapatılması bu yolu kullanan taşıt sahiplerini şaşırttı. Ayrıca; İzmir, Turgutlu ve Ahmetli istikametinden “Regülatör Yolu”nu kullanmak suretiyle Gölmarmara, Akhisar, Balıkesir istikametine gidecek taşıtların kapanan regülatör yolundan dolayı Ahmetli ilçe merkezinden geçerek bu yola çıkmaları mümkün olmaktadır.

Yoğun olarak kullanılan “Regülatör Yolu”nun özellikle yazın Akhisar-Gölmarmara, Ödemiş istikametine gidecek taşıtlar için kestirme yol olarak kullanılan bu yolun vatandaşlarımız tarafından trafiğe açılmasını karayolları yetkililerden beklemektedir.