3 Ocak 2013 Perşembe

Değişim yeni yılda da devam edecek






Değişim yeni yılda da devam edecek

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bir mesaj yayınlayarak, tüm Manisalıların yeni yılını kutladı. Geride kalan 2012 yılı içinde ‘Manisa Değişiyor’ sloganıyla kentte insan odaklı birçok önemli projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Ergün, “Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana olduğu gibi, 2013 yılında da insanlarımızı mutlu edecek, onların yüzünü güldürecek çalışmaların içinde olacağız” dedi.
Manisa’da Belediye Başkanlığı’na geldikleri 2009 yılından bu yana insan odaklı, Manisalıların en çok ihtiyacı olan sosyal alanların arttırılması, 7’den 70’e tüm kentte yaşayanların mutlu olacağı projelerle, içinde mutlu ve güler yüzlü insanların yaşadığı bir kent oluşturmak için projeler ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2013 yılında da bu projeleri sürdüreceklerini söyledi. Her yeni gelen yılın insanlar için yeni bir umut teşkil ettiğini vurgulayan Başkan Ergün, “Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Geride kalan 3,5 yıllık görev süremiz içerisinde Manisalı hemşerilerimizin mutlu olacağı, yüzlerini güldürecek projeleri hayata geçirdik. Bu projelerimizin büyük bir kısmını tamamladık, bir kısmının da yapımı devam ediyor. Geride bıraktığımız 2012 yılında ‘Manisa Değişiyor’ sloganıyla kentimizde insan odaklı birçok projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana olduğu gibi, 2013 yılında da insanlarımızı mutlu edecek, onların yüzünü güldürecek çalışmaların içinde olacağız. Kısacası kentimizde başlattığımız değişim, yeni yılda da devam edecek” dedi.
Kentimiz için çalışmaya devam edeceğiz
2013 yılında Manisa’yı daha ileri götürecek projeler üretmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Ergün, “Daha yaşanabilir bir Manisa diyerek yola çıktığımız bu yolda, kendimiz için değil, kentimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Büyüyen, değişen ve gelişen Manisa’mızın ileriye gideceği çalışmaları hayata geçirmek için daha önce olduğu gibi, yeni yılda da mesai mefhumu gözetmeden çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk Milleti’nin ve değerli hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum. Geleceği oluşturacak her yeni günün, bir öncekinden daha umut dolu geçmesi ve daha mutlu olmanız dileğiyle. Mutlu yıllar diliyorum” diye konuştu.