26 Ocak 2013 Cumartesi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan’dan Belediye’ye ziyaret



 BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ı makamında ağırladı. Bu yıl 473. kez düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Festivali’ne Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi de davet ettiklerini belirten Başkan Ergün, Genel Başkan Yardımcısı Ayhan’dan Bahçeli’nin Manisa ziyaretini programına dahil etmesi konusunda destek istedi.
Manisa Belediyesi’nin Kenan Evren Sanayi Sitesi Köprülü Viyadük Projesi’nin temel atma törenine katılmak üzere ilimize gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Manisa Milletvekili Sümer Oral, 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, Belediye Meclis üyeleri, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ve parti yöneticileri katıldı. Ziyaretleri nedeniyle Genel Başkan Yardımcısı Ayhan’a teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sizleri Manisa’da görmek, gerçekten bizleri mutlu etti. Bugün bizler için önemli bir gün. Manisa için inşallah güzel bir yatırımı daha başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Alnımız açık hizmetlere devam ediyoruz
Manisa Belediyesi olarak vatandaşa hizmet etme noktasında çalışmaların hiç durmaksızın devam ettiğini belirten Başkan Ergün, “2012 yılı yine yeni bir rekorlara imza attığımız bir yıl oldu. Hizmet ve bütçe gerçekleşmesi noktasında 167 trilyon gibi gelirle Manisa Belediyesi’ni yeni bir rekora taşıdık. Bütçe gerçekleşmesi yüzde 101-102 noktasında, koyduğumuz hedefin de üzerinde gerçekleşerek, bizim için büyük bir gurur oldu. Gelirin gelmesi demek, vatandaşa hizmet demek, vatandaşa yatırım demek. Onların daha mutlu olması için yapılan hizmetlerin artması demek. O açıdan geldiğimiz günden beri hesap verebilir, şeffaf bir yönetim anlayışını her ortamda, her platformda ifade ediyoruz. Bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Alnımız açık bir şekilde hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.
Manisa değişiyor
Yaptıkları hizmetlerin vatandaşlardan da takdir ve teşekkür aldığını dile getiren Başkan Ergün, “Manisa değişiyor. Artık daha yaşanabilir, insanların kendini daha mutlu hissedebildiği bir şehir, sosyal alanlarıyla, sosyal donatılarıyla yıllardır İzmir’in gölgesinde kalan bir şehir olmaktan Manisa’yı kurtarmanın çabası içinde olduk. Bu her geçen gün ivme kazanarak devam ediyor. Artık insanlarımız yapılan hizmetleri gördükçe, onları her ziyaret ettiğimizde bu ilgi ve alakayı görmek bizleri mutlu ediyor. Teşekkür alıyoruz. Bundan iyisi can sağlığı” dedi.
Manisa Belediyesi Türkiye’nin en iyi çalışan belediyelerinden bir tanesi
Manisa’da bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan da, “Bu kısa bir süre içerisinde Manisa’ya dördüncü kez gelişim. Gelince Manisa’daki değişikliği, buranın ilçelere verdiği sinerjiyle oralardaki hareketliliği görüyoruz. Kamuoyu yoklamaları gösteriyor ki, sizin değerlendirmelerden uluslararası çalışmaların ortaya çıkardığı neticelerden de Türkiye’nin en iyi çalışan belediyeleri arasında çıkmanız da bizleri memnun ediyor. şimdi önümüzde yeni bir seçim dönemi başlıyor. Milliyetçi Hareket Partisi bunda da, zat-ı alinizle beraber, hep beraber Manisa’da Milliyetçi Hareket Partisi bayrağını burca dikmeye çalışıyoruz ve bunu da gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Zaman zaman önünüze siyasi anlamda ufak tefek sıkıntılar da gelse, bunlar uzlaşmayla aşabileceğimiz konular. Milliyetçi Hareket Partisi, geçmişte parlamento tarihinde, ülke tarihinde uzlaşmaya açık bir parti olarak birçok sıkıntının aşılmasına vesile olmuştur. Gerçekten Manisa’da vatandaşımıza verilen hizmet, mahalli idarelerde de Milliyetçi Hareket Partisi’nin gerçekten iyi olduğunun göstergesi. Ben bundan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.
Genel Başkanı Mesir’e davet etti
Bu yıl 473. kez düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Festivali’nin 21-24 Mart tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Sayın Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımızı ziyaret ettiğimde de, kendilerini festivalimize katılmaya davet ettim. Sizlerden 4 yıldır başka programla denk gelmesi nedeniyle Mesir Festivali’ne gelemeyen Genel Başkanımızın festivali programına alması konusunda desteklerinizi istiyoruz” dedi.
Manisa modern bir kent oldu
MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral da, konuşmasında Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü övdü. Bir yandan temel atma töreni yapılırken, diğer yandan da daha önce temeli atılan hizmetlerin faaliyete geçtiğini belirten Oral, Manisa Belediyesi’nin hızla Manisa’yı yenilediğini ve modern bir kent haline getirdiğini ifade etti. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’a içerisinde Manisa’ya özgü ürünlerin yer aldığı çantadan takdim etti.
Kaynak:http://www.manisa.bel.tr/icerik/27/4699/mhp-genel-baskan-yardimcisi-ayhandan-belediyeye-ziyaret.aspx