30 Ocak 2013 Çarşamba

Manisa M.H.P İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Alaşehir’de yapıldı.







Manisa Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları genişletilmiş istişare toplantısı Alaşehir M.H.P İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde Alaşehir Ozan Düğün Salonunda yapıldı.


Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İlçe Başkanları 2013 Yılının ilk toplantısını Alaşehir İlçe Başkanı Akif Ceylan’ın kongrede seçildiği tarih olan 29 Ocak akşamı genişletilmiş istişare toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, Manisa M.H.P İl Başkanı Tamer Akkal, tüm ilçe başkanları, Alaşehir Belediye Başkanı Gökkan Karaçoban, Eski Alaşehir Belediye Başkanı ve Milletvekil Adayı Kadir Daş, İl Kadın Kolları Başkanı, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Manisa Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı, Ülkücü İşçiler İlçe Başkanları, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban,Alaşehir Killik Belediye Başkanı Halil Kara, Turgutlu Urganlı Belediye Başkanı Halil Daşkan ve 1980 Öncesi Alaşehir M.H.P İlçe Başkanlarından Remzi Örün ve Alaşehir Milliyetçi Hareket Partisi yönetim kurulunun tüm asil ve yedek üyeleri ile belde başkanları katıldı.



İlçe Başkanları istişare toplantısında Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının söylenmesinden sonra Alaşehir Belediyesinin faaliyetlerinin tanıtıldığı Sinevizyon Gösterisi yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Ev sahibi Alaşehir İlçe Başkanı Akif Ceylan gündeme ilişkin yaptığı toplantıda üçüncü defa aldıkları Alaşehir Belediyesine dördüncü defa da üç hilalli bayrağı dikeceklerini söyledi. Daha sonra söz alan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban da yaptığı hizmetleri anlatarak büyük alkış aldı. İl Başkanı Tamer Akkal genel politika ile ilgili yaptığı konuşmada “2009 Mahalli İdareler Seçimlerini Milliyetçi Hareket Partisi olarak kazanarak; Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı Bursa’ya kaçırttık. 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde de “Büyükşehir Kanunu” ile kendi siyasi çıkarlarına göre yaptıkları cinlikleri kendilerine batacak ve Allah’ın izni ile Manisa Büyükşehir Belediyesini Milliyetçi Hareket Partisi olarak yeniden kazanacağız. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile beraber tüm ilçelere de talibiz.” Dedi. Son olarak 1980 öncesi Alaşehirdeki cefakâr ilçe başkanlarından Remzi Örün’e söz verildi. Eski ilçe başkanı Remzi Örün, 1980 öncesi Milliyetçi Köylü Millet Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisinin çalışmaları  ile ilgili duygusal bir konuşma yaptı.
Genişletilmiş İlçe Başkanları İstişare Toplantısından sonra sadece İl Yöneticilerinin ve İlçe Başkanlarının katıldığı ilçe başkanları toplantısı, mahalli idareler seçimlerinde izlenecek yol ve aday tespit çalışmaları ile ilgili basına kapalı olarak Alaşehir M.H.P İlçe binasında toplantıya devam edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Genişletilmiş İstişare toplantısına Ahmetli M.H.P’sini temsilen İlçe Başkanı Orhan Karabina, Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş, Muhasip Üye Mustafa Karahan ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Şentürk iştirak etti.