5 Nisan 2013 Cuma

Ahmetli MHP'den Ahmetli Ziraat Odası Ve Ahmetli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlarına Ziyaret




Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, heyetle birlikte Ahmetli Ziraat Odası Başkanı Adnan Ünsal ve Ahmetli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Suat Boyacı’yı makamlarında ziyaret etti.
M.H.P Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina Cuma günü öğleden sonra beraberindeki heyetle birlikte Ahmetli Ziraat Odası Başkanı Adnan Ünsal’ı, daha sonra da Ahmetli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Suat Boyacı’yı  makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde Ziraat Odası olarak  Ahmetli Çiftçisine yapılan hizmetler Ve Esnaf Sanatkarlar Odasının sorunlarıyla ilgili samimi bir sohbet havasında geçen konuşmalardan sonra, Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, esas ziyaret sebeplerinin bugünlerde gündemde olan “Atil Adamlar” olduğunu belirterek; konuyla ilgili açıklamalarda bulundu:
 İlçe Başkanı Karabina, “Çiftçinin, özellikle de perişan vaziyetteki Ege’li çiftçilerin temsilcisi olan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın “Atil Adamlar” kurulunu kabul etmelerini, M.H.P Grup Başkanvekilimiz Sayın Mehmet Sandır’ın deyimiyle “İhaneti Millete Hazmettirme” olarak kabul ettiğimiz sözde çözüm sürecinde sorumluluk almalarını kabul etmemiz mümkün değildir. Sayın Bayraktar’ın esas itibariyle çiftçilerin sorunları ile ilgili insiyatif kullanmaları gerekirken hangi yetki ile hükümetin siyasi kararlarına ortak olmaktadır. Keza Türkiye Esnaf Ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken de “Akan Kan Durmalı” derken, ülkemizde “Hayır Kan Dökülsün! Diyen mi var ki, Çözüm değil, dağılma-bölünme sürecine destek olmaya çalışmaktadır.
Sayın Şemsi Bayraktar’ı da, Sayın Bendevi Palandöken’i de uyarıyoruz. Habur Rezaleti, Oslo Görüşmeleri ve İmralı görüşmeleri ile devam eden sözde Çözüm Süreci milletimiz nezdinde endişe ile izlenmekte olup, buna ortak olanların tarih önünde sorumlu olacaklarını bilmelerini isteriz.
30 Yıldır askeri, polisi, öğretmeni, imamı şehit eden, vatandaşlarımızı katleden eli kanlı terör örgütü nasıl olur da elini sallaya sallaya sınırlarımızdan çıkarılacaktır. Bunu kim? Hangi yetki ile yapacaktır. Şehit olanların haklarını, Ahmetlimizin şehitleri Hasan Yarış ve Hakkı Erdoğan’ın aileleri ile nasıl helalaşacaksınız? ”Ölen öldü, kalan sağlar bizimdir!” Mantığıyla görevlendirilen sizler vatandaşın huzuruna nasıl çıkacaksınız? Osmanlının çökertilmesinde önemli payı olan Damat Ferit’in de kurduğu “Heyet-i Nasiha” da bir ikna grubu idi. Ama Osmanlıyı kurtaramadılar. Bu millet “Atil Adamlar” vasıtasıyla dağılma-yok olma-çözülme-bölünme süreçlerine izin vermeyecektir.” Dedi.
M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina’nın heyetinde; Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş, Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tağıl, 2009 Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, M.H.P Eski İlçe Başkanları Ahmet Yılmaz ve Mustafa Ceylan, M.H.P’li Belediye Meclis Üyesi Necdet Koldanca ve Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir hazır bulundular.