9 Nisan 2013 Salı

Manisa Belediyesi’nden Üreticinin yüzünü güldüren hizmet!


MANİSA Belediyesi, büyükşehir yasası kapsamında merkeze bağlı köylere hizmet götürmeye başladı. Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Harmandalı ve Güzelköy’de ova yollarına asfalt, dolgu ve yama çalışması yaptı. Üreticilerin yüzünü güldüren hizmetlerin imkanlar ölçüsünde devam edeceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de bu konuda hassasiyetle durduğunu söyledi.
Manisa Belediyesi’nin Harmandalı yolunda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, “Bilindiği üzere ilimiz, yeni çıkan yasa ile birlikte büyükşehir olmuş ve sınırları genişlemiştir. Bu kapsamda Belediye Meclisi’mizin almış olduğu kararla köylere, beldelere gerekli yardımların yapılması, bozuk olan yollarının tamiratı, parke taşlarının döşenmesi gibi hizmetlerimiz de başlamıştır. Bunun ilk örneğini Harmandalı yolunda yapmış olduğumuz çalışmayla gösterdik. Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Ergün Bey’in talimatıyla Harmandalı yolunda bazı sıkıntıların olduğunu yerinde tespit ettik. Köylü vatandaşlarımız, tarlasına, bağına giden vatandaşlarımız yollarının bozuk olmasından dolayı çok zorlanıyorlardı. Bununla ilgili Harmandalı Köyü Muhtarı’nın bizden talebi oldu. Gidip yerinde inceledikten sonra asfaltı bozuk olan yerlerin tamiratları yapıldı. Yama ve dolgu yapıldı. Dolayısıyla vatandaşlarımızın mağduriyeti önlenmiş oldu. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Güzelköy Muhtarı’ndan teşekkür
Benzer çalışmanın yapıldığı Güzelköy’den de, Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü’ye teşekkür geldi. Güzelköy Muhtarı Arif Akbulut, Çöllü’yü ziyaret ederek, yollarında yapılan düzenlemeden dolayı teşekkürlerini sundu. Ne zaman Manisa Belediyesi’ne gelse, hiçbir hizmetin kendisinden esirgenmediğini dile getiren Güzelköy Muhtarı Arif Akbulut, “Yolumuz çok kötüydü. Yolumuzu sıcak asfaltla kapladı. Sayın Fen İşleri Müdürü’müz hiçbir meselemize hayır demedi. Kendisine huzurlarında başta Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Ergün Bey’e olmak üzere çok teşekkür ediyorum. Köylülerimiz de buraya gelirken bana, ‘Arabalarımızın altı yol bozuk olduğu için zarar görüyordu. Allah yapandan da, yaptıran da razı olsun’ dediler. Bu beni çok mutlu etti. Manisa Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.