27 Nisan 2013 Cumartesi

Gazi takma bacağını akillere fırlattı


GÜNCEL / 2013-04-26 15:45:46


            BAŞBAKAN Erdoğan'ın atayıp meydanlara sürdüğü PKK'yı ve İmralı canisini aklama ekibi akillere gittikleri her yerde tepki yağıyor. Bursa'da da 'Akil İnsanlar'ın toplantısını protesto eden gazi Selçuk Çelik protez bacağını 'Akiller'e fırlattı. Takma bacağı kendisine verilen Selçuk Çelik daha sonra kendisi gibi gazi olan arkadaşı Ümit Kaplan ile birlikte salonu terk etti.

            Akillere gittikleri her yerde tepki yağıyor. Bursa'da 'Küçük Millet Meclisi'adı altındaki diyalog grubunun davetlisi olarak Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Akil İnsanlar Heyeti'nin Marmara Grubu'nda yer alan Levent Korkut, Hayrettin Karaman ve Mustafa Armağan katıldı. Kentteki 50 sivil toplum örgütü temsilcisinin katıldığı toplantıda gergin anlar yaşandı. Toplantıya katılan Türkiye Kamu-Sen üyeleri, akil insanları protesto etmek için salonu terk ederken, katılımcılar arasında da tartışmalar yaşandı.

            Kuzey Irak'taki vatani görevi sırasında gazi olan Ümit Kaplan'ın konuştuğu sırada, arka sıralardan 'Yavaş konuşun'diye itiraz gelince, bu kez Kaplan'ın yanında oturan ve Güneydoğu'da vatani görevi yaptığı sırada mayına bastığı için iki bacağını kaybeden Gazi Selçuk Çelik, takma bacağını çıkararak, kendilerine itiraz eden katılımcıların üzerine fırlattı.
            Bu sırada dengesini kaybeden Çelik, oturduğu sandalyeden düşünce, ayağa kalkmasına diğer katılımcılar yardım etti. Takma bacağı kendisine verilen Selçuk Çelik daha sonra kendisi gibi gazi olan arkadaşı Ümit Kaplan ile birlikte salonu terk etti. Küçük Millet Meclisi tarafından düzenlenen toplantıda Levent Korkut ve Mustafa Armağan gecikince, ilk sözü Hayrettin Karaman aldı.