3 Nisan 2013 Çarşamba

ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE; 4 NİSAN’DA AHMETLİ’DE TÜRKEŞ İÇİN , LOKMA HAYRI YAPILACAK MEVLİT OKUTULACAK!



MHP'nin eski Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş için Ahmetli’de ölüm yıldönümü olan 4 Nisanda Lokma hayrı yapılacak, mevlit okutulacak.
Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, Milliyetçi Hareket Partisinin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in 16.Ölüm yıldönümü münasebetiyle bir mesaj da yayınladı.

“Yarın, Milliyetçi Hareket Partisinin ve Ülkü Ocaklarının kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in aramızdan ayrılışının 16.ncı yıldönümü.
Bu kutsal davayı ve bu sıcak yuvayı bizlere armağan eden “Başbuğ”umuzu rahmet ve şükranla anarken bizlere emanet ettiği “Bayrağı” düşürmeden daha yükseklere taşımak en büyük hedefimizdir.
O’ 1944’lerde “Türkçülük ve Turancılık Davası”ndan yargılanıp “Tabutluk”larda işkencelere maruz kalarak büyük çileler çekerek beraat ettikten sonra daha 50 Yıl geçmeden Kominist Rusya’nın boyunduruğu altındaki Türk Devletleri birer birer bağımsızlıklarına kavuşmuş ve onun ne denli ileri görüşlü birisi olduğu ortaya çıkmıştır. Ve de her yerde “Tarih Türkeş’i Haklı Çıkarttı.” Pankartları açılmıştır.
Liderimiz ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ta o yıllarda tutuşturduğu meşale, 1969 senesinde MHP ve Ülkü Ocakları ile yanmaya devam etmiştir. Bizler de bu meşaleyi söndürmeden sonsuza kadar yakmaya devam etmek üzere bizden sonraki nesile emanet edeceğiz.”  Türkeş için yarın Belediye önünde “Lokma Hayrı” yapılacağını, Ulu Camii’nde de yatsı namazından önce mevlit okutulacağını ve tüm Ahmetlilerin okutulacak mevlide davetli olduğunu kaydetti.