25 Nisan 2013 Perşembe

İSMAİL GÜROL UĞURLU’DAN AHMETLİ MHP’YE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR



Ahmetli Gündem/24 Nisan 2013


 İstanbul Manisalılar Derneği Kurucu Başkanı Ve İnşaat Yüksek Mühendisi İsmail Gürol Uğurlu, MHP Ahmetli İlçe Teşkilatına Dizüstü Bilgisayar hediye etti.

       İstanbul Manisalılar Derneği Kurucu Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi İsmail Gürol Uğurlu M.H.P İlçe Başkanlıklarına 16 Projeksiyon cihazı armağan etmesinden sonra şimdi de Ahmetli M.H.P İlçe Başkanlığına Dizüstü Bilgisayar hediye etti.

         İstanbul Manisalılar Derneği Kurucu Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi İsmail Gürol Uğurlu, Ahmetli M.H.P İlçe Başkanlığını ziyaret ederek; yapılan törenle M.H.P’li ilçe yöneticilerinin huzurunda “Bilgisayar”ı ilçe başkanı Orhan Karabina’ya teslim etti. Törende kısa bir konuşma yapan ilçe başkanı Karabina:”Hemşerimiz sayın İsmail Gürol Uğurlu bey, 2012 Yılı Mayıs ayında 16 İlçe Başkanlığına armağan ettiği projeksiyon cihazlarından sonra ilçe teşkilatımızın bir bilgisayara olan ihtiyacı nedeniyle bu isteğimizi kırmayarak “Dizüstü Bilgisayar” ı bize armağan etmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendisine bu hizmetlerinden dolayı Allah razı olsun diyoruz.” Dedi. Açıklamasının devamında “Günümüzde her türlü işlerde teknolojiden faydalanmanın önemi aşikârdır. Bizlerde teşkilatımıza hediye edilen projeksiyon ve bugün teslim edilen bilgisayarla önümüzdeki mahalli idareler seçimlerinde daha verimli çalışacağımıza inanıyoruz.”Dedi.

      Öğrencilik yıllarında memleketi Manisa’da ve yüksek öğrenimini tamamladığı İzmir’de Ülkü Ocaklarında yetişmiş olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden İsmail Gürol Uğurlu, memleketime hizmet edebilmemin mutluluğunu yaşıyorum, dedi. Teşkilatlarımızın maddi imkânsızlıklar içinde çalıştıklarını biliyorum. Daha iyi şartlarda hizmet edebilmek için imkanları bulunan insanlarında desteklerinin olması gerektiği düşüncesinde doğup büyüdüğümüz, ekmeğini yediğimiz, ortak hatıralarımızı olduğu memleketimize maddi anlamda hizmet edebilmiş olmaktan mutluyum, Ahmetli teşkilatımıza da bilgisayarla daha verimli çalışmalarını diliyor, hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Dedi.