16 Nisan 2013 Salı

Manisa Belediyesi Ege İlleri Tanıtım Günleri’nde

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Ege İlleri Tanıtım Günleri’nde yer alan Manisa Belediyesi standını ziyaret etti. Bahçeli ve Başkan Ergün, Ankara Atatürk Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte temsili Mesir Macunu saçtı.
           Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 6. Ege İlleri Tanıtım Günleri’ne katılan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyaretlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye eşlik etti. Bahçeli ve Ergün’ün Ankara mesaisinde MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Genel Başkan Yardımcıları Emin Haluk Ayhan, Sadir Durmaz, Mevlüt Karakaya, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve Sümer Oral, Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da yer aldı. Kalabalık heyet, standları tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
 Bahçeli İkinci Kez Mesir Saçtı
          Ege İlleri Tanıtım Günleri’nde stand açan Manisa Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Mesir ve Dayanışma Derneği büyük ilgi gördü. 473. Uluslar Arası Mesir Macunu Festivali’ne katılarak festival coşkusunu yaşayan Bahçeli, stand önünde kurulan platformda tekrar mesir macunu saçtı. Standda Bahçeli’ye el yapımı Manisa Lalesi ve Manisa Bezi hediye edildi. Bahçeli ve Başkan Ergün, Manisa Lalesi’ni ceketlerine takarak, stand önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
 Güzel Manisamız’ı Temsil Ettik     
           Her yıl düzenlenen Ege İlleri Tanıtım Günleri’nde kurulan standlar ile Manisa’nın ulusal ve uluslar arası alanda tanıtılmasına katkı sağlandığını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyaret hakkında şöyle konuştu, “Ege Bölgesi’nin en güzel kentlerinden biri olan Manisamız’ın, Ege İlleri Tanıtım Günleri’ndeki yerini alarak bizleri mutlu etmiştir. Gerek Manisa Belediyesi, gerek İl Kültür Müdürlüğümüz ve derneklerimiz olarak kentimizi en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyoruz. Tarımı, turizmi, sanayisi ve tarihiyle oldukça zengin olan Manisamız’ın standları burayı ziyaret edenler tarafından oldukça da yoğun bir ilgiyle karşılandı. Özelikle MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Manisa Belediyesi’nin standını beğendiğini ifade ederek, memnuniyetini dile getirmiştir. 473. Uluslar Arası Mesir Macunu Festivali dolayısıyla kendisini Manisa’da ağırladığımızda halkımıza Mesir Macunu saçan Sayın Bahçeli, burada da mesir saçarak oldukça keyifli zaman geçirmiştir.”