17 Nisan 2013 Çarşamba

Ahmetli MHP'den Bayrak Mitingine Çağrı



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ahmetli İlçe Başkanı Orhan KARABİNA, 20 Nisan Cumartesi günü, Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak olan Bayrak Mitingi'ne tüm Ahmetlileri davet etti.
Karabina, yaptığı açıklamada, "Bir ve bütün Türkiye aşkına tüm hemşehrilerimizi Milli Değerleri Koru Ve Yaşat “BAYRAK MİTİNGİ” ne davet ediyoruz. “AL BAYRAKLA ALSANCAK’TA BULUŞALIM.” dedi.
20 Nisan Bayrak Mitingi'nde Alahıdırlıları, Ataköylüleri, Bahçeciklileri, Cambazlıları, Dereköylüleri, Dibekderelileri, Gökkayalıları, Karaköylüleri, Dericilileri, Kargınlıları, Hacıköselileri, Kendirliklileri, Kestellileri, Mandallıları, Seydiköylüleri, Yaraşlıları, tüm Ahmetlileri beklediklerini belirten Orhan KARABİNA, "Türklüğümüzün, Türk Devleti'nin, Türk Milleti'nin ve Türk Vatanı'nın, 'Meşru Müdafaası'nın yapılacağı gündür bugün. 20 Nisan Bayrak Mitingi; Edirne'den Şırnak'a kardeşlik, milli birlik ve bütünlük yemini edeceğimiz gündür. 20 Nisan Bayrak Mitingi; Türk Milleti'ni bölmek isteyenlerin planlarının bozulduğu gündür.
“ Biz Ahmetli M.H.P olarak hazırız, siz değerli hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz. 20 Nisan Cumartesi günü ilçe teşkilatımızın önünden saat 11.00’de arabalar kalkacaktır.”diye konuştu.
"Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet'i yaşatmak için, Habur rezaletine lanet okumak için, Cumhuriyet Bayramı'nı, 19 Mayıs'ı, Zafer Bayramı'nı ve 23 Nisan'ı kutlamak için, bebek katilleriyle dost olup, masa başında şehit kanı satanları telin etmek için, başımıza geçirilen çuvalları paramparça etmek için, seksen yılda yapılıp, on yılda satılanları geri almak için, ezan dinmez, bayrak inmez, vatan bölünmez diye niyaz etmek için, bin yıllık kardeşliğimizi daha da kuvvetlendirmek için, varlığımızı Türk varlığına armağan olsun demek için “Bayrağımızı Alalım, Alsancakta Buluşalım."