9 Nisan 2013 Salı

MHP’li İGM üyelerinden Manisa Belediye Başkanı Ergün’e ziyaret!



MANİSA İl Genel Meclisi’nin MHP’li üyeleri, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Manisa’nın 2014 yılı Mart ayında yapılacak seçimlere büyükşehir olarak gireceğini hatırlatan İl Genel Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Halil Turkut, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yaptığı çalışmalarla Manisa Merkez başta olmak üzere tüm ilçelerde de ilgiyle takip edildiğini söyledi.
İl Genel Meclisi’nin Milliyetçi Hareket Parti’li (MHP) üyeleri, İl Genel Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Halil Turkut öncülüğünde Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün İl Genel Meclisi Toplantısı’na katılmasından mutluluk duyduklarını belirten MHP Grup Başkan Vekili Halil Turkut, İl Genel Meclisi üyelerine hitaben yapılan konuşmada verilen mesajların da tam yerini bulduğunu ifade etti. Manisa’yı ilgilendiren konularda alınan kararların ittifakla geçtiğini belirten Turkut, “Ortak noktamız Manisa olduğu için hep beraber çalışıyoruz. Olumlu, güzel kararları hep birlikte alıyoruz. Şahsınızı ziyaretimiz düşüncelerimiz arasındaydı ancak bu, bugüne nasip oldu. Teşekkür ediyorum” dedi.
Bulunduğumuz makamlar hizmet makamı
Manisa’nın en ücra köşesine kadar Manisa Belediyesi’nin çalışmalarının takdirle karşılandığını da sözlerine ekleyen Turkut, “Bu durum, bizim göğsümüzü kabartıyor. Bu nedenle de sizlere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretlerinden dolayı İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Bulunduğumuz makamlar hep hizmet makamları. Manisa için en iyi hizmetleri sunmak, bizlerin görevi” dedi. Yerel seçimlerin yapılacağı 2014 yılı Mart ayında Manisa’nın büyükşehir olarak seçimlere girileceğini belirten İl Genel Meclisi üyeleri, halkın Cengiz Ergün’ü Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini Başkan Ergün’e ilettiler. Bu güzel dileklere layık olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Ergün de, “Halkımızın mutluluğu için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hakkımızda hayırlısı tabi. Her şey nasip ve yazgı meselesi” dedi.
Bu hafta Akhisarlı kadınlar ağırlanacak
İl Genel Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ile ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ adlı proje ile ilgili görüş alışverişinde de bulunan Başkan Ergün, “Bu projemiz kesinlikle hiçbir siyasi ayrım gözetmemektedir. Bunun vatandaşlarımıza iyice anlatılması lazım” dedi. Projeye destekleri nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden Şekercioğlu, Manisa Belediyesi’nin kendilerine ulaşım, yemek gibi birçok konuda destek sunduklarını, projenin bu hafta Akhisarlı kadınlarla devam edeceğini söyledi.