20 Nisan 2013 Cumartesi

AHMETLİ, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN İZMİR GÜNDOĞDU MEYDANINDA DÜZENLEDİĞİ BAYRAK MİTİNGİNDE


20 Nisan 2013 Cumartesi

MHP`nin "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" sloganı ile başlattığı mitinglerin ikincisi bugün İzmir Gündoğdu Meydanı`nda düzenlendi. `Bayrak` temasıyla düzenlenen İzmir mitingine oldukça yoğun bir katılım olduğu gözlendi
İZMİR, tarihinin en büyük mitinglerinden birine şahitlik etti. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin katılımıyla Bursa'da gerçekleştirilen "Kuruluş Mitingi"nden sonra, İzmir Gündoğdu Meydanı'ndaki "Bayrak Mitingi"nde de yine yüzbinler buluştu. Mitingde Türkiye'yi bölüp parçalamak isteyen iç ve dış mihraklara karşı, bayrak nöbetinin MHP'de olduğu, bir kez daha ilan edildi.
Milli birlik ve bütünlüğümüzün zedelendiği, terörün, bebek katilinin ve teröristin mükafatlandırıldığı bir dönemde İzmir'den yükselen 'Bayrak' bütün Türkiye'yi sardı ve ihanete 'Dur' dedi.
TÜRK bayraklarını ellerine alıp miting meydanına koşan İzmirliler ve tüm Egeliler, İzmir'i 'Gavur' diyerek suçlayan gafillere, Gündoğdu Meydanı'ndan tokat gibi cevap verdiler. ''Bizim ilham kaynağımız İzmir'de ilk kurşunu atan Hasan Tahsin'dir. Biz Mustafa Kemal'in emanetini yaşatma konusunda yeminliyiz. Kardeşlik bağlarının yıpranmaması ve kopmaması için azimliyiz'' diye haykırdılar.
Ahmetli’nin de kalabalık bir vatandaş topluluğuyla katıldığı Bayrak Mitingi ile ilgili fazla söze gerek yok.