24 Mayıs 2017 Çarşamba

AEROBİK CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI PORTEKİZ’DEKİ ŞAMPİYONAYA MANİSA’DA HAZIRLANDI


Aerobik Cimnastik Milli Takımı 26-29 Mayıs tarihleri arasında Portekiz’de yapılacak olan uluslararası ‘7 th International Open Competition 2017 Cantanhede (POR) ve Aerobic Gymnastics Wold Cup’ şampiyonasına Manisa’da 7 günlük kamp sürecinde hazırlandı.


Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Muradiye Spor salonundaki Cimnastik salonunda şampiyona hazırlığını tamamlayan Aerobik Cimnastik Milli Takımı 12 sporcusu Milli Takım Antrenörleri Gürkan Er, Elif Coşkun, Mehmet Ali Ekin ve Ömür Koçak nezaretinde 7 gün boyunca taktiksel çalışmalarını bitirdi.


Dünyanın birçok ülkesinin katılımın beklendiği şampiyonada Türkiye’yi Manisa’dan Dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş, Deniz Şahin, Nihatcan Gül, Şimay Feyman,Sude Sözcü,Nil Deniz Bal,Okay Arsan,Selin Sürüm, Çanakkale’den İsmail Yağız Altıparmak, Ankara’dan Fatma Yavuz ve Nazlı Özgör temsil edecek. 12-14, 15-17 ve 18 yaş kategorilerinde yarışacak sporcular madalyalar getirmelerine kesin gözüyle bakılıyor.


MURADİYE SPOR SALONU AEROBİK CİMNASTİK MİLLİ TAKIMA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Aerobik Cimnastik Milli Takım kampını ziyaret edene Manisa Gençlik Hizmetleri İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya Yipek ise “Milli Takımın yüzde 80’inin Manisalı sporculardan oluşması şehrimize gurur veriyor. Böylelikle Milli takımızın uluslararası şampiyona hazırlığını şehrimizde yapmış olması da bize ayrı bir heyecan verdi. Bizlerin onlardan beklentileri sadece Türk bayrağının ve İstiklal Marşımızın kürsüden okutulmasıdır. Çocuklarımız bunu başaracak güçtedir antrenörlerimize ve ter dökecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Muradiye tesislerimiz Mili takımıza ev sahipliği yaptığı gibi bundan sonraki süreçlerde de birçok müsabakalara ev sahipliği yapacaktır” dedi