30 Mayıs 2017 Salı

Her Şey Çocukların Güvenliği İçin


Turgutlu Belediyesi, çocukların can güvenliğini sağlamak adına çocuk oyun alanlarına uyguladığı pratik çözümlerle ailelerin beklentisini karşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda Şehitler Mahalllesi Yedieylül Yolu üzerinde bulunan çocuk oyun gurubunun etrafı çitlerle çerçevelenirken, mahalle muhtarı Eşref Başaran da mahallelinin sesine kulak vermelerinden dolayı Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ederek, “Talebimizi kısa sürede yerine getiren Belediye Başkanımız Sayın Turgay Şirin ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Turgutlu Belediyesi, mahallelerin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Özellikle tehlike arz edecek alanlarda bulunan çocuk oyun gruplarında çocukların aniden yola çıkmasını engellemek ve olası bir kazalara karşı önlem almak adına çalışan ekipler, mevcut bölgelere çit konumlandırmaya başladı. Bu kapsamda mahalle sakinlerinin talebi üzerine Şehitler Mahallesi Yedieylül Yolu ile Meşe Sokağın kesiştiği noktada bulunan çocuk oyun alanı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince çitle çevrelendi. Çocukların güvenliği açısından son derece önem arz konuya çözüm getirdiği için Turgutlu Belediyesi’ne teşekkür eden Şehitler Mahallesi Muhtarı Eşref Başaran, “Parkımız hafta sonu tatillerinde ve yaz aylarında çocuklarımız tarafından çok sık kullanılıyor. Etrafında herhangi bir koruma demiri olmadığı için ailelerimiz de tedirginlik yaşıyordu. Özellikle araçlarında yoğun olarak geçtiği bu alanda çocuklarımızın aniden yola çıkmasını ve olası herhangi bir kazayı önlemek adına vatandaşlarımızın belediyeden talebi oldu. Sağolsun Belediye Başkanımız Turgay Şirin konuya el atarak sorunun en kısa zamanda çözümü sağladı. Mahalle sakinlerimiz ve şahsım adına Başkanımız Turgay Şirin ve ekiplerine bir sorunumuzu daha çözüme kavuşturdukları için teşekkür ediyoruz. Ailelerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarını parkımızda eğlendirebilecekler” dedi.

Ailelerimizin Sesine Kulak Veriyoruz”
Yapılan çalışmaların çocukların güvenliği için olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Turgay Şirin ise, “Her dediğimiz gibi gerek eğitim alanında gerekse hizmet alanlarımızda çocuklarımız için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu konuda da vatandaşlarımızın ve mahalle muhtarımızın talebini göz ardı edemezdik. Bizler için vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak asli görevlerimizin başındadır. Mahallemizde bulunan çocuk oyun alanını etrafını çitle çevreleyerek çocuklarımıza daha güvenli bir ortam oluşturduk. Mahallemize ve vatandaşlarımız hayırlı olsun” şeklinde konuştu.